INETWEB03
Klarna Julkampanj

Nyheter

Vi fick högsta betyg!

Tidningen Market har genomfört sin kundundersökning Handelns hetaste kedjor, och av alla hemelektronikaktörerna fick vi högst betyg i samtliga servicekategorier
Läs mer

Snabbtitt: Google Nexus 6

Stora skärmar är något vi sett mer och mer på mobiler, inte minst Iphone 6 plus och Samsungs Galaxy Note serie. Senast ut är Google och Motorola med den enorma Nexus 6, en mobil som vi vet många väntar på.
Läs mer

Unboxing: be quiet! Silent Base 800

Tyska be quiet! har tagit sin in på ett helt nytt produktområde och har nu lanserat sitt allra första chassi: Silent Base 800.
Läs mer

Unboxing: Logitech G402 Hyperion Fury

Logitech’s G402 Hyperion Fury är världens snabbaste gamingmus och det märker man snabbt!
Läs mer

Vi vann för tredje året i rad!

Vi vann för tredje året i rad!
Nu har Pricerunner tillkännagett vilka som tagit hem kundernas röster om Årets e-handlare. Inet vinner för tredje året i rad och utses till Årets e-handlare 2014 – Datorprodukter!
Läs mer

Vi blir Årets nätbutik igen!

Vi blir Årets nätbutik igen!
Nu har Prisjakts medlemmar röstat på Årets nätbutik och bland vinnarna återfinns densamma som de senaste fyra åren; vi vinner alltså för femte året i rad utmärkelsen och koras i år till Årets nätbutik 2014 – datorer och mobilt!
Läs mer

Unboxing: Gamdias EREBOS

Med gamingmusen från Gamdias så kan du skräddarsy din gamingstil genom utbytbara magnetiska paneler som medföljer!
Läs mer

Testa dina skills mot våra CS:GO-stjärnor

Nu till helgen spelar Julia ”juliano” Kiran i butiken på Ringön och nästa helg kan besökarna spela mot både ”juliano” och Zainab ”zAAz” Turkie i Sisjöbutiken. Alla som utmanar tjejerna får ett av datorspelen Far Cry 4 eller Assassins Creed Unity utan kostnad.
Läs mer
Sida 1 av 17

Vår strävan är att alltid säkerställa informationen som publiceras i form av produktspecifikationer, bilder & lagerstatus, dock friskriver vi oss från ersättning vid eventuella felaktigheter.