INETWEB03
Klarna - Handla nu, betala i slutet av januari!

Press och Media


Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Göteborg, Malmö, Stockholm och Uddevalla.

Verksamheten startades år 2000, omsätter 550 miljoner kronor och har idag omkring 65 välutbildade och lyhörda medarbetare. Huvudkontoret ligger i Sisjön i Göteborg.

Inet är utnämnda till Årets Datorbutik 2013 av Sweclockers.com, Årets Nätbutik 2014 av Prisjakt och Årets e-handlare 2014 av Pricerunner.


Här hittar du Företagsfakta
Här hittar du artiklar och nyheter där Inet nämns
Här hittar du högupplösta bilder, logotyper och utmärkelser

Erik Wickman
VD
 
 
E-post:
Telefon: 0708-65 27 02
Alt telefon: 031-65 27 02
Magnus Sjöbäck
Pressansvarig
 
 
E-post: magnus.sjoback@inet.se
Telefon: 0704-45 15 99
   


2015-11-25 - "Årets viktigaste släpp"

I dagarna lanseras Svensk e-sports Code of Conduct, en gemensam värdegrund och uppförandekod för att skapa en öppnare och mer välkomnande miljö inom e-sporten. Inet är huvudsponsor till projektet Respect All, Compete, som lett arbetet med att ta fram dokumentet.
Läs mer

2015-10-29 "Inet storsatsar på e-sportlägren"

Inet tar sitt sponsorskap för Sveriges största ungdomsförbund Sverok och deras satsning Respect All, Compete på största allvar. Nu specialbyggs hela 45 topputrustade gamingdatorer till ett fyradagarsläger i Västerås som samlar ungdomar från hela landet.
Läs mer

2015-09-30 - "Hat trick" i Suverän Service

Kunniga, lyhörda och pålitliga. Det är några av hyllningarna till Inets personal som lyckades med något alldeles extra i augusti, nämligen att ta hem storslam i kategorin ”Suverän Service” med hela tre utmärkelser under en och samma månad.
Läs mer

2015-09-25 - "Digitalt drag i Västerås"

Äntligen dags för det andra e-sportlägret för ungdomar under parollen Respect All Compete. Under höstlovet kommer 45 ungdomar till Västerås för att spela Counter Strike, CS:GO, och prata om normer och attityder inom e-sporten, samt hur de kan förändras till att bli mer inkluderande.
Läs mer

2015-09-23 - "Utbildningskampanjen för Sveriges seniorer till Göteborg"

Inet fortsätter sitt kunskapsprojekt att utbilda Sveriges seniorer i allt som har med datorer och internet att göra. Senast var det Stockholm som fick besök av Inets föreläsare och nu är det Seniornet Göteborgs tur, de ser verkligen fram emot sammankomsten.
Läs mer

2015-08-19 - "Inet och världsmästarlaget förnyar avtal"

Inet fortsätter som huvudsponsor för e-sportorganisationen Bad Monkey Gaming, BMG, under den kommande säsongen. BMG:s tre olika e-sportlag har haft ett minst sagt framgångsrikt år med bland annat en världsmästartitel i HoN. För Inet var valet att förnya sponsoravtalet enkelt.
Läs mer

2015-07-02 - "Nu kör e-sportlägren igång"

Inet får stöd av Intel, Nvidia, Microsoft, MSI och Corsair när de går in som huvudsponsor för Sveroks projekt Respect All Compete som arrangerar åtta e-sportläger för totalt hundratals ungdomar runt om i Sverige.
Läs mer

2015-06-12 - "Inet i nytt samarbete med Sverok för en schysstare kultur inom e-sport"

Inet går nu in som huvudsponsor till Respect All, Compete, ett nylanserat projekt som arbetar för en sundare gamingkultur i Sverige. Projektet är initierat och drivs av Sverok, Sveriges största ungdomsförbund. Bland övriga finansiärer finns Arvsfonden.
Läs mer
Sida 1 av 8

Vår strävan är att alltid säkerställa informationen som publiceras i form av produktspecifikationer, bilder & lagerstatus, dock friskriver vi oss från ersättning vid eventuella felaktigheter.