INETWEB03

Press och Media


Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Göteborg, Malmö, Stockholm och Uddevalla.

Verksamheten startades år 2000, omsätter 500 miljoner kronor och har idag omkring 55 välutbildade och lyhörda medarbetare. Huvudkontoret ligger i Sisjön i Göteborg.

Inet blev år 2013 utnämnd till Årets Datorbutik av Sweclockers.com, Årets Nätbutik 2013 av Prisjakt och Årets e-handlare 2013 av Pricerunner.


Här hittar du Företagsfakta
Här hittar du artiklar och nyheter där Inet nämns
Här hittar du högupplösta bilder, logotyper och utmärkelser

Erik Wickman
VD
 
 
E-post: erik.wickman@inet.se
Telefon: 0708-65 27 02
Alt telefon: 031-65 27 02
Magnus Sjöbäck
Pressansvarig
 
 
E-post: magnus.sjoback@inet.se
Telefon: 0704-45 15 99
   


2014-11-13 - Testa dina skills mot Inets CS:GO-stjärnor

Inet har totalrenoverat butiken i Sisjön, Göteborg, och firar detta med att bjuda in stjärnorna från sitt CS:GO-lag till shoot outs med kunderna i de två Göteborgsbutikerna. Nu till helgen spelar Julia ”juliano” Kiran i butiken på Ringön och nästa helg kan besökarna spela mot både ”juliano” och Zainab ”zAAz” Turkie i Sisjöbutiken. Alla som utmanar tjejerna får ett av datorspelen Far Cry 4 eller Assassins Creed Unity utan kostnad.
Läs mer

2014-10-30 - ”ESWC årets viktigaste turnering att vinna”

Inets CS:GO-lag BMG återvänder nu till Frankrike för att försvara sin segertitel från förra årets ESWC, Electronic Sports World Cup, och de är tunga favoriter att ta hem turneringen. När de kommer hem väntar utmaningar i CS:GO shoot outs mot kunderna i Inets butiker.
Läs mer

2014-10-16 - Inets seniorsatsning

Inet brukar omskrivas som spel- och datorentusiasternas favoritbutik. Nu får entusiasterna sällskap av Sveriges seniorer runt om i landet efter att Inet satsar på föreläsningar och frågestunder för medlemmar i olika Seniornet-föreningar.
Läs mer

2014-06-30 - Hej PayPal! – Nytt sätt att betala på Inet.se

Nu kan du betala dina köp på Inet.se med Paypal. Inet arbetar hela tiden för att erbjuda flera olika betalningssätt till sina kunder.
Läs mer

2014-06-27 - Grattis, Daniel Carlsson...

... som i maj 2014 fick utmärkelsen "Suverän Service" för sitt arbete som butikssäljare på Inet i Sisjön.
Läs mer

2014-06-02 - ”De har potential att bli bäst av alla” – Samarbete med Bad Monkey Gaming CS:GO & HoN

Inet ingår nu ett nytt samarbete med gamingorganisationen Bad Monkey Gaming, BMG, och deras två topplag i Counter Strike: Global Offensiv Ladies och Heroes of Newerth.
Läs mer

2014-04-24 - E-sportshelg i Inets butiker i april: Stockholm 25e, Göteborg 26e, Malmö 27e

Inet fortsätter att göra det enkelt att träffa och spela mot e-sportens stora stjärnor. Nu till helgen kommer Fnatics Counter strike-team att spela skarpt mot besökare som vill, och vågar, i butikerna. I Stockholm kan dessutom alla gå i närkamp med världsmästaren i Starcraft 2, Madeleine ”MaddeLisk” Leander.
Läs mer

2014-04-15 - Inet skickar världsstjärnan zAAz hela tjejlag till Copenhagen Games 18 april

Inet fortsätter att samarbeta med Counter strike-stjärnan Zainab Turkie, alias zAAz, genom att sponsra hela hennes nuvarande lag Bad Monkey Gaming, med fem av Europas vassaste e-sporttjejer. Counter Strike-turneringen som står för dörren är CS:GO Ladies på Copenhagen Games och arrangeras 18-19 april.
Läs mer
Sida 1 av 5

Vår strävan är att alltid säkerställa informationen som publiceras i form av produktspecifikationer, bilder & lagerstatus, dock friskriver vi oss från ersättning vid eventuella felaktigheter.