INETWEB04

Press och Media


Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Göteborg, Malmö, Stockholm och Uddevalla.

Verksamheten startades år 2000, omsätter 550 miljoner kronor och har idag omkring 65 välutbildade och lyhörda medarbetare. Huvudkontoret ligger i Sisjön i Göteborg.

Inet är utnämnda till Årets Datorbutik 2013 av Sweclockers.com, Årets Nätbutik 2014 av Prisjakt och Årets e-handlare 2014 av Pricerunner.


Här hittar du Företagsfakta
Här hittar du artiklar och nyheter där Inet nämns
Här hittar du högupplösta bilder, logotyper och utmärkelser

Erik Wickman
VD
 
 
E-post:
Telefon: 0708-65 27 02
Alt telefon: 031-65 27 02
Magnus Sjöbäck
Pressansvarig
 
 
E-post: magnus.sjoback@inet.se
Telefon: 0704-45 15 99
   


2015-08-19 - "Inet och världsmästarlaget förnyar avtal"

Inet fortsätter som huvudsponsor för e-sportorganisationen Bad Monkey Gaming, BMG, under den kommande säsongen. BMG:s tre olika e-sportlag har haft ett minst sagt framgångsrikt år med bland annat en världsmästartitel i HoN. För Inet var valet att förnya sponsoravtalet enkelt.
Läs mer

2015-07-02 - "Nu kör e-sportlägren igång"

Inet får stöd av Intel, Nvidia, Microsoft, MSI och Corsair när de går in som huvudsponsor för Sveroks projekt Respect All Compete som arrangerar åtta e-sportläger för totalt hundratals ungdomar runt om i Sverige.
Läs mer

2015-06-12 - "Inet i nytt samarbete med Sverok för en schysstare kultur inom e-sport"

Inet går nu in som huvudsponsor till Respect All, Compete, ett nylanserat projekt som arbetar för en sundare gamingkultur i Sverige. Projektet är initierat och drivs av Sverok, Sveriges största ungdomsförbund. Bland övriga finansiärer finns Arvsfonden.
Läs mer

2015-05-25 - "Utmärkelsen Suverän Service: Grattis igen (!) Jennie Lindell"

… som för andra gången har fått utmärkelsen ”Suverän Service” för sitt arbete på Inets kundtjänst.
Läs mer

2015-05-20 - "NiP laddar för shootout i Barkarby"

Inet fortsätter firandet av sin nya butik i Barkarby med ett stjärnfyllt gamingevent 23 maj då legendariska Ninjas in Pyjamas, NiP, kommer till butiken för att utmana alla som vågar och vill i Counter Strike: Global Offensive.
Läs mer

2015-05-06 - "Det svänger om seniorerna"

Inet fortsätter resa land och rike runt för att hjälpa och assistera seniorer i it-djungeln. I juni bär det av till Stockholm där Inet håller en föreläsning för Seniornet Södermalm.
Läs mer

2015-05-05 - "Vilken mäktig invigningshelg i Barkarby"

Inet öppnade helgen 25-26 april sin nya butik i Barkarby. Det är datorhandlarens andra butik i Stockholmsområdet och den sjätte totalt. Uppslutningen överträffade alla förväntningar och kön, som började redan kvällen före, ringlade hundratals meter runt kvarteret ända fram till stängning.
Läs mer

2015-04-16 - "Festen startar lördag 25 april"

Äntligen är det dags för årets höjdpunkt för Sveriges mest omtyckta datorhandlare Inet. Den nya butiken i Barkarby står klar att välkomna stockholmarna lördag 25 april. Invigningsfest innebär fantastiska erbjudanden för alla kunder och det är också startskottet för företagets tillväxtresa med nya ägarna Creades i ryggen.
Läs mer
Sida 1 av 8

Vår strävan är att alltid säkerställa informationen som publiceras i form av produktspecifikationer, bilder & lagerstatus, dock friskriver vi oss från ersättning vid eventuella felaktigheter.