Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Bildinlägg

Här listar vi alla våra kunders bildinlägg

Bildinlägg
Köpte mig ett "Corsair Gaming K70 Max RGB Magnetic Mechanical Corsair MGX" nyligen och tänkte att jag delar med mig av en liten bild på det.

2

Bildinlägg
Verkligen inget speciellt, men för en vanlig knegare duger det gott.

0

Bildinlägg
Arbetsplats och hobbyhörna. Den som hittar katten på bilden vinner en kram!

5

Bildinlägg
80% är Inet inköpta saker till mitt kontor / man cave Vissa saker är importerade, så som radiator stället, dator chassi Tavlor Dune tema från Displate, herman miller logitech stol, ikea skrivbord, 57' Samsung, hemma byggt tangentbord, glorious. Mm

10

Bildinlägg
ROG Battlestation 👁️

5

Bildinlägg
Ens klädkammare är en annan persons kontor

3

Bildinlägg
Min hörna med motion-sim riggen och nybyggda burken i vitt gigabyte och phanteks-tema. (B650, 7600x, 4080 Super) Hade kanske önskat att hyllan hamnat högre upp så burken fått stå på ordentlig display men utgick från gamla m-itx burkens höjd, blev en liten missbedömning.. den lyser iallafall upp bra i mörkret när man drar för mörkläggningsgardinerna som även är något ljuddämpande för fästmöns välbehag 😁

6

Bildinlägg
Luftig kontorsmiljö med anslutning till pc i angränsande rum... Kuriosa: pc, stol, keyboard, monitor, högtalare och mus är 16år gammalt!!! :)

2

Bildinlägg
Helgens datorhörna för barn och ungdomar under en av årets höjdpunkter, vBytes LAN i Viskafors. 74 spelplatser och jag har iaf byggt 6 av datorerna på plats. Arkadens datorhörna är byggt av föräldrar i föreningen med en raspberry Pi 5 under skalet.

5

Bildinlägg
Efter att spenderat över 26k på dator till min son från Inet, har vi denna hörna som drömprojekt😊👍

7

Bildinlägg
I min datorhörna är det lätt att "dra upp" min streamplify light 14 med min logitech c920 camera på nu. Vilka konsoler som är framme (och min 'poster') ändras beroende på vilka spel jag nyligen vunnit eller streamer just nu. Har även det nya K5V2 tangentbordet från CHERRY Xtrfy. Kabeldragning är en WIP just nu, jag har planer dock.

5