Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Generell information om garanti & support

Teknisk support och garanti lämnas i regel under 1 år (12 månader) från fakturadatum enligt nedanstående villkor:

För teknisk support äger Inet AB rätt att hänvisa kund till respektive tillverkare samt i förekommande fall även till betalsupport.

På Taurus lämnas i regel teknisk support och garanti under 3 år (36 månader) från fakturadatum. (Gäller Taurus inköpta från och med februari 2013, tidigare modeller lämnas 24 månader)

På VOX och Inet AB:s egna datorpaket lämnas i regel teknisk support och garanti under 2 år (24 månader) från fakturadatum.

Teknisk support lämnas på produkter var för sig. Köper kund ett antal produkter utan tillhörande montering förs det support på produkterna var för sig, men det förs ej support på produkterna som en enhet även om produkterna är avsedda att användas tillsammans. Det lämnas således inte användarstöd eller support på fel som kan bero på samspel mellan komponenter såvida kund inte beställt tillhörande montering.

Det lämnas inte heller support på fel som kan bero på komponenter eller mjukvara ej sålda av oss. Om kund köper en fullständig, färdigmonterad dator ses detta som en enhet och det tillhandahålls support på hela enheten.

För ev. tvister som rör gränsövevrskridande handel kan du som kund lämna in dina klagomål på alla officiella EU-språk till Online Dispute Resolution.