Personuppgiftspolicy

Allmänt
Vi vill med denna integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med den svenska personuppgiftslagstiftningen.
Denna integritetspolicy gäller för både privat- och företagskunder.
När sparar vi personuppgifter?
Vi sparar personuppgifter när du använder vår hemsida, handlar eller skapar ett konto.
Vilka uppgifter sparar vi?
När du köper handlar hos oss eller skapar ett konto sparar vi personuppgifter, som namn, personnummer, kontaktuppgifter och IP-adress. Vi kan även spela in samtal till kundservice för att säkerställa kvalitén på våra kundserviceärenden.
Hur länge lagras uppgifterna?
Vi lagrar dina uppgifter så länge det behövs för att fullfölja våra åtaganden mot dig som konsument eller samarbetspartner.
Vad gör vi med uppgifterna?
Vi lagrar dina personuppgifter huvudsakligen för att genomföra och hantera köp, betalningar, returer och reklamationer. Vid köp mot faktura eller delbetalning kan vi eller samarbetspartner göra en sedvanlig kreditupplysning. Uppgifterna kan även användas för marknadsföring eller undersökningar. Genom att genomföra ett köp eller skapa ett konto samtycker du även till att vi skickar information till dig, via e-post, sms eller på annat sätt.
Utöver ovan kan vi komma att samköra och analysera för att kunna ge dig personlig information och erbjudanden.
Vem får vi lämna ut uppgifterna till?
Vi lämnar ut uppgifter till samarbetspartners för att genomföra betalningar och leveranser samt för att kunna ge personlig information och erbjudanden.
Personuppgifter kan också komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter.