Cherry Strait unboxing och recension!

Det vi snabbt kan konstatera är att Cherry inte riktigt lagt så mycket kärlek i förpackningen och tangentbordet kommer i en spartansk, enkel kartong utan några tillbehör och även om det kanske är funktionellt och har en informativ utsida så känns det ärligt talat lite billigt.

 

Men som tur är använder man inte förpackningen till att skriva med och tangentbordet lämnar ett helt annat intyck - både utseendet, konstruktionen och känslan att skriva på genomsyras här av kvalité.

 

Ett unikt utseende som vi tidigare aldrig riktigt sett på PC-tangentbord och är avskalat, enkelt och snyggt med sina raka, kantiga tangenter. Inga extra LED-lampor eller tusentals av mediaknappar som klottrar ner tangentbordet utan Cherry Strait kommer endast med det allra nödvändigaste.

 

Mellan F12 och Print Screen finner vi:

- Media (för att starta Windows Media Player eller valfri mediaspelare*)

 

Diskret ovanför numpaden hittar vi följande:

- Play/pause

- Volym ner

- Mute

- Volym upp

 

Cherry har målat insidan av tangentbordet blått vilket gör att det ger ett väldigt speciellt, och diskret, intryck och ser nästan ut som att det är bakgrundsbelyst i vissa vinklar.  

 

Och vi måste säga att Cherry Strait är en ren fröjd att skriva på! En mycket behaglig upplevelse och vi skriver både snabbt och har inga problem med att hitta rätt på tangentbordet tack vare tangenternas storlek och avståndet mellan dessa är alldeles rätt. Det är dessutom ett av dom tystaste tangentborden som vi hittills stött på och det gillar vi skarpt här på kontoret.

 

Ni som gillar tangentbord i stil med Logitech UltraX eller tangentbord som man finner på bärbara datorer lär också gilla Cherry Strait tror vi!

 

/produkt/6101779/cherry-strait-svart

Cherry Strait unboxing och recension!

*Du vet väl om att du enkelt kan ställa in vilken mediaspelare som startas av media-knappen på tangentbord genom att ändra standardprogrammet i Windows för att öppna .cda-filer?