Logitech Mini Boombox unboxing och recension!

Det börjar bli vår i luften och vissa dagar så kan man nästan känna att sommarkänslorna kommer krypandes. Logitech förbereder inför sommaren genom att lansera Mini Boombox - en portabel liten högtalare med inbyggt uppladdningsbart batteri och bluetooth!

 

När vi packar upp Logitech Mini Boombox så förvånas vi direkt av hur såpass liten den är. Konstruktionen känns dock väldigt solid samt att den står stabilt och bra på bordet. Inga konstigheter alls att ansluta sig via bluetooth med varken Android eller iOS (eller via en 3,5mm-kabel om man hellre föredrar det) och du är igång på bara några sekunder. 

 

Touch-knapparna lyser upp på ett diskret, snyggt sätt och den har även en inbyggd mikrofon som går att använda till handsfree eller konferenstelefon när du är kopplad via bluetooth. Laddas enkelt genom USB antingen via den medföljande laddaren eller datorn. 

 

Vårt exemplar användes flitigt under dagen (till och med handsfreefunktionen testades och fungerade riktigt bra!) och spelade musik under hela fotosessionen och kan säga att alla på kontoret var imponerade över både ljudkvalitén och ljudnivån från en sån liten enhet! Fullt tillräckligt för att störa arbetskollegorna som satt i ett annat rum :)

 

Kort och gott, Logitech Mini Boombox fungerar som utlovat och vi kan definitivt se oss själva ha en i parken eller på stranden i sommar!

 

Kommer även att finnas för provlyssning i våra butiker inom kort!

 

Logitech Boombox unboxing!