Nvidia GeForce GTX 680 släppt!

Efter mycket rykten, spekuleringar och  läckta presentationer så har Nvidia äntligen officiellt släppt sitt nya grafikkort - Nvidia GeForce GTX 680 - och vi har det i lager!

 

Som säkert många av er redan känner till så har Nvidia arbetat på en uppföljare till GTX 580 för att kunna slå AMDs senaste flaggskepp Radeon 7970. Vi har hunnit göra några snabba tester själva och kan konstatera att Nvidia inte gör någon besviken och presterar bättre än Radeon 7970 i stort i alla scenarion.

 

Utöver ren prestanda så kommer kortet med en rad nya funktioner som "GPU Boost Technology", vilket gör att kortet kommer att överklocka sig självt vid behov - mycket likt Intels teknik Turbo Boost som används för överklockning av processorer.

 

Andra nyheter är att det kommer vara väldigt störmsnålt och endast ha en TDP på 195W, ha nya tekniker för snyggare och snabbare kantutjämning (antialiasing), automatisk avstängning av VSync för ett bättre flyt i spel och man kommer nu kunna spela med 3st skärmar (likt AMDs Eyefinity) och dessutom koppla till en fjärde skärm för att till exempel ha chattfönster öppna - allt på ett enda GTX 680!

 

Nvidia GeForce GTX 680 höjer ribban ytterligare ett snäpp och imponerar minst sagt!

 

Klicka på länken för att komma till korten i vårt sortiment!

 

SweClockers har även gjort en utförlig recension på GTX 680 och har gett det betyget Toppklass! Ni hittar testet här:

http://www.sweclockers.com/recension/15196-geforce-gtx-680-kepler-samt-sli