Taurus mITX - vi visar en tidig prototyp!

Taurus är vår egen serie speldatorer som vi är väldigt stolta över. Vi tycker det är ett bra utbud av klassiska och prisvärda speldatorer.

 

Men vi kände dock att det saknades något - vi saknade en liten men ändå kraftfull speldator.

 

Så låt oss presentera en tidig protoyp av Taurus mITX - vår minsta Taurus någonsin! 

 

Taurus mITX

Vi vill visa att att man inte behöver kompromissa med varken kylförmåga eller prestanda bara för att man är ute efter ett kompakt system.

 

Inte nog med att det är den minsta Taurus vi byggt utan det är en av den mest kraftfulla dessutom! Det här är vad som sitter i vår prototyp idag:

 

Silverstone Sugo SG08B 600W

Intel Core i7 2600K

Corsair 8GB 1333MHz

Asus P8H67-I Pro

Corsair SSD Force 3 Series 120GB

Optiarc AD-7710H DVD-RW Slim

 

Taurus mITX

SUGO SG08 har en 180m fläkt i toppen som drar in luft, det är också den enda chassifläkten. Detta ska i teori bilda ett övertryck som gör att luften enbart ska komma in genom toppen, och vandrar själv ut genom den naturliga chassiventileringen.samt att den perforerade sidan gör att grafikkortet inte heller har några problem med att dra in kall luft.

 

Detta gör att trots sin ringa storlek så har vår prototyp betydligt bättre kylning och luftflöde än många större speldatorer!

 

Som ni ser på bilderna så är det inte heller några problem att ha få plats med ännu större grafikkort och det skulle till och med gå att montera in en 3,5"-hårddisk och byta ut processorkylaren till en bättre för er som skulle vilja få mer lagringskapacitet och ännu bättre kylning. 

 

Vad tycker ni? Är det något som ni skulle kunna tänka er köpa? Vad är det vi eventuellt kan förbättra?

 

För er som inte orkar vänta har vi satt ihop en färdig kundvagn som ni hittar här:

/kundvagn/visa/1622057/taurus-mitx

 

Fler bilder finns på vår Facebook-sida - följ länken för att komma till albumet och lägg en kommentar och säg vad ni tycker!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150668880063260.416321.207342968259&type=3