2012-06-15 - Inet i nytt samarbete med Battlefield 3-lag


Inet i nytt samarbete med Battlefield 3-lag

Världslaget Eyeballers spelar med Inets speldator Taurus

Datorhandlaren Inet inleder nu ett samarbete med Eyeballers, ett av Sveriges äldsta och mest kända e-sportlag som dessutom räknas till den absoluta eliten i världen. Eyeballers kommer bland annat att spela på Inets egna speldator Taurus.

- Vi vill visa hur viktiga spel- och datorentusiasterna är för oss och därför inleder vi nu ett samarbete med världens bästa Battlefield 3-lag. Att de väljer att spela på vår Taurus-dator ser vi som ett bevis på att våra speldatorer håller hög prestanda och kvalitet, säger Erik Wickman, vd för Inet.


Datorhandlaren Inet har sedan starten år 2000 haft dator- och spelentusiaster som sina viktigaste målgrupper. Nu inleder Inet ett samarbete med Eyeballers, ett av Sveriges äldsta och mest välkända e-sportlag inom LAN-spel. Dessutom är Eyeballers just nu världens bästa lag på spelet Battlefield 3.

- Eyeballers är grymma och vi är såklart hedrade över att de vill spela på vår Taurus speldatorer. De imponerar också med sin resumé över antal segrar i turneringar för Battlefield 3, säger Erik Wickman.

Eyeballers har nyligen vunnit de prestigefyllda tävlingarna ESL Wintercup och Springcup vilket är stora bedrifter. Framför allt om man ser till lagets sammansättning där den yngsta medlemmen är 18 år och den äldsta 44.

- Vi är jätteglada över att ha Inet som vår samarbetspartner, det hjälper oss att hålla hög kvalitet på turneringar och stärker oss som semiprofessionellt lag. Dessutom blir det enklare för oss att rekrytera nya spelare, säger Daniel Rendrup, grundare och talesperson för klanen Eyeballers som hållit på med LAN sedan 1998.

Ladda ner hela pressmeddelandet på svenska (.pdf)
Ladda ner hela pressmeddelandet på svenska (.doc)

För ytterligare information
Magnus Sjöbäck, pressansvarig, 070-445 15 99, magnus.sjoback@inet.se
Erik Wickman, vd, 0708-65 27 02, erik.wickman@inet.se