Rapoo - nytt märke bland våra möss och tangentbord!

Rapoo är ett nytt märke för oss och har ett blandat sortiment och som kommer med lite nya funktioner som vi tidigare inte sett samt stilren design.

 

Rapoo E9070/E9080är fullstora tangentbord med antingen touchpad eller numerisk tangentbordsdel. Gott om snabbknappar och stilren tunn aluminiumdesign som ser riktigt trevlig ut!

 

Touchpadden fungerar antingen som en helt vanlig touchpad men kan även ställas om så att det blir en tryckänslig numerisk del som fungerar förvåvandsvärt bra eftersom det är "ritat" på den tryckkänsliga ytan.

 

 

Rapoo E2700är ett väldigt kompakt trådlöst tangentbord som påminner om storebrorsan E9080 med snabbknappar och design men där touchpadden saknar en del av funktionaliten.

 

Är ett perfekt tangentbord att ha i storarummet och till HTPCn tack vare sin kompakta och stilrena design!

 

 

Rapoo E6300 är ett väldigt kompakt blåtandstangentbord designat för att fungera med iPhones och iPads. Liknande snabbknappar, och samma stilrena tunna design som större modellerna och fungerar riktigt bra.

 

Går även alldeles utmärkt att använda till Android dock med begränsad funktionalitet tack vare att en del av funktionerna är Apple-anpassade.

 

 

Rapoo 3100P är en kompakt mus som kommer med en mikrosändare som lämpar sig kanske bäst till bärbara datorer och för dig som vill ha en ännu mindre och ultrakompakt mus så finns lillebrorsan Rapoo 3300p.

 

Finns i lite blandade färger!

 

Klicka här eller på bilden nedan för att kolla in våra bilder!