Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

2012-12-13 - Inet är Årets e-handlare 2012


Inet lanserar kunskapsspel till iPhone och Android


Datorhandlaren Inet lanserar nu ett eget kunskapsspel, InetQuiz, som en app till iPhone eller Androidmobiler i samarbete med spelföretaget Respondify. Plattformen som används är samma som frågespelet Quizkey, tidigare listetta på Appstore.


– Hela Inets affär vilar på att vi delar med oss av vår kunskap om datorer och datorkomponenter med våra kunder. Spelet InetQuiz är ett kul och smart sätt att lära sig mer om datorer och datorhistoria, säger Erik Wickman, vd för Inet.Datorhandlaren Inet har de senaste veckorna vunnit utmärkelser som bästa nätbutik och bästa kundservice. Nu tar Inet ett nytt grepp för att utveckla relationen till sina kunder genom att lansera ett kunskapspel, InetQuiz, för iPhone och Androidtelefoner.


– Vår främsta kundgrupp är dator- och spelentusiaster. Med InetQuiz vill vi locka både dem och andra med underhållning och tävling. InetQuiz är ett modernt kunskapstest där du kan tävla mot dina vänner och samtidigt lära dig nya saker om datorer och datorhistoria, säger Erik Wickman.


Själva spelet bygger på samma teknikplattform som Quizkey, en tidigare listetta på Appstore, som företaget Respondify utvecklat. Fördelarna är flera, tekniken är både testad och utvärderad.
– Samarbetet med Inet har varit perfekt, vi vill lyfta fram det unika med själva spelplattformen som passar alla olika företag, Inet har ett unikt fokus på datorer och datorkomponenter vilket gör att de har kunskapen som behövs för att skapa innehållet till InetQuiz, säger Patrick Fabrizius på Respondify.


I samband med att InetQuiz lanseras 21 december startar dessutom Inet en tävlingskampanj för att få fler att upptäcka spelet.


Läs nyheten på www.mynewsdesk.com.


För ytterligare information

Erik Wickman, vd, 0708-65 27 02, erik.wickman@inet.se
Patrick Fabrizius, 0708-188131, patrick.fabrizius@respondify.se
Magnus Sjöbäck, pressansvarig, 070-445 15 99, magnus.sjoback@inet.se