Unboxing: Sony Xperia Z

Vi såg Sony Xperia Z först på CES i Las Vegas tidigare i år och såg ut att bli mycket lovande telefon - nu är den äntligen släppt och ser helt klart ut att leva upp till förväntningarna.

 

Vårt första snabba intryck är att det är en rejäl telefon och känns stor i handen tack vare den kantiga, raka designen. Kameran verkar vara riktigt bra och den är otrolig snabb och snappy i menyerna. Dockan som medföljde var en trevlig detalj, än om något plastig och vi gillar även hur on/off- och volymknapparna sitter.

 

Eftersom den är vattentålig och IP55/57-klassad så döljer sig alla utgångar under luckor - här är det delade meningar; blir helt klart en mer clean look men såklart bökigare när man väl ska använda.

 

Kort och gott; Sony Xperia Z är helt klart ett av flaggskeppen ute på marknaden just nu men har också en saftig prislapp.

 

Vill ni läsa ett mer utförligt test på Xperia Z så har Swedroid har gjort en riktigt bra recension och rekommenderar starkt att ni läser den om ni är ute efter en ny telefon och har tittat på den här - klicka här! 

 

Klicka här för att hitta till våra bilder som vi lagt upp på Facebook!