Unboxing: AVerMedia Live Gamer Portable

AVerMedia Live Gamer Portable är en smidig lösning för dig som vill kunna spela och streama eller spela in utan att knappt förlora någon prestanda alls tack vare hårdvaruacceleringen. Fungerar både till konsol (PS3, XBOX 360 och Wii) och PC.

Det finns 2 sätt att använda AVerMedia Live Gamer Portable på:

- Du kan ha den inkopplad i din dator med en usb koppling och styra allt genom datorn den klarar kvalite upp till 1080p
- Du kan även ha ett minneskort i den och använda den men då kan man bara spela in i 720p

Installation är väldig simpel; koppla i kontakterna i rätt uttag och sedan bara installera mjukvaran från deras hemsida. Tar bara några minuter att koppla och installera allt tills du är reda för att streama!

Att använda produkten är väldigt enkelt. I mjukvaran som skickas med så har du möjligheten själv att ställa om du är en nybörjare och då bara får ställa in det allra nödvändigaste för att börja streama. Du har även möjligheten att välja att du är en avancerad användare och då för betydligt mycket mer inställningar att ställa in.

På produkten så har du en knapp för att kunna sätta på och stänga av record eller streaming beronde på vad du har ställt in i programet i datorn.

 

Här kan ni kolla in video som Battlefield3-laget EYEBALLERS som vi sponsrar har gjort för att visa kvalitén: http://www.youtube.com/watch?v=5cdWtimef1o 

 

Sammanfattningsvis en smidig och bra produkt för dig som planerar på att börja streama!

 

Klicka här för att komma till bilderna på Facebook.