Nyheter

Nu går det att betala med Swish i Inets webbutik. Mobilapplikationen som lanserades i slutet av 2012 har snabbt stigit i popularitet hos privatpersoner som ett smidigt sätt att överföra pengar. I januari 2016 lanserade Swish en e-handelsplattform anpassat för företag.
Under Kristihimmelsfärdshelgen ställer Inet upp med 45 av sina kraftfullaste Taurusdatorer när det tredje Respect all, Compete-lägret går av stapeln i Västerås.
Efter bejublade föreläsningar de senaste åren kom Inet för tredje gången tillbaka till Malmös seniorer 11 april. Under två timmar samlades drygt 80 nya medlemmar från seniorföreningen SPF för att utbildas i allt som har med datorer och internet att göra.
Utmärkelsen Suverän Service: Grattis David och William!
I förra veckan gjorde vi det igen. Sveriges Pensionärsförbund i Malmö satt som klistrade när våra representanter föreläste om Windows 10, internetsäkerhet och Microsoft Office bland mycket mer.
RS 175 från Sennheiser är ett par trådlösa hörlurar med dockningsstation, lång batteritid och grym räckvidd.
Kunniga, lyhörda och pålitliga är några av hyllningarna vi fått i augusti då vi tog hem tre utmärkelser i kategorin ”Suverän Service”.
Första lägret var en succé, nu är det dags igen. Under höstlovet kommer 45 ungdomar samlas under Respect All Competes flagg för att spela Counter Strike, CS:GO och prata om normer och attityder inom e-sporten.
Nu fortsätter vårt kunskapsprojekt att utbilda Sveriges seniorer i datorer och internet.
En mobil gamingstation med prestanda utöver det vanliga. Klicka för att läsa mer!
Att bidra till e-sportens utveckling är något vi brinner för på Inet, därför fortsätter vi som huvudsponsorer för organisationen Bad Monkey Gaming (BMG).
Vi tar oss en närmre titt på Qpad 8K Pro Gaming Optical Mouse RGB.
Inet värnar om den svenska e-sportscenen och därför går vi nu in som huvudsponsor för Sveroks projekt Respect All, Compete.
OCZ gör en comeback på marknaden och teamar upp med AMD för att göra SSDn plats inom gaming tydligare. Läs mer!
SteelSeries var förbi idag och lämnade ett rykande färskt Apex M800 som är ett riktigt spännande tangentbord. Klicka vidare för att kolla in våra bilder på Facebook.
Vi kollar in Logitechs senaste gamingmus: G303 Daedalus Apex!
Vi fortsätter resa land och rike runt för att hjälpa och assistera Sveriges seniorer i it-djungeln.
Helgen 25-26 april invigde vi vår nya butik i Barkarby, och vilken invigning sen!
NZXT lanserar idag en ny datorlåda där vi ser lite av en hybrid av tidigare Phantom och nya populära H440. Vi har tagit några snabba bilder på ett tidigt sample som vi fått.
Lördag 25 april inviger vi äntligen vår nya butik i Barkarby, vår mest påkostade butik hittills.
Idag köper investeringsbolaget Creades majoriteten av aktierna i Inet, lagom till att vi ska etablera vår andra butik i Stockholmsområdet och vår sjätte butik totalt. Creades tror på Inet och vill fungera som en engagerad ägare som hjälper oss att växa vidare.
Inet-sponsrade Bad Monkey Gaming knöt nyligen till sig ett av Sveriges och världens bästa HoN-lag.
Inet-sponsrade Bad Monkey Gaming gick segrande ur Intel Challenge som avgjordes i Katowice under den gångna helgen.
Vi tittar på en ny powerbank i sortimentet med hög kvalité, inbyggda kablar och unik "stack"-funktion.
Vi tar en närmare titt på, en otrolig prisvärd 2-in-1-dator där Office 365 Personal ingår för två enheter!
Nu siktar vi på 5 av 5!
Inet, som nyligen blev vald till Sveriges bästa datorbutik av sina kunder, öppnar nu ytterligare en butik i Stockholm, närmare bestämt i Barkarby Handelsplats. Butiksöppningen sker i april med en stor invigningsfest. – Vi ser enorm potential i Stockholmsområdet. Med ytterligare en butik kommer vi dels att öka försäljningen online såväl som i butikerna, och dels vidareutveckla vårt varumärke, säger Inets försäljningschef Peter Kumlin.
Ute efter ett smidigt sätt att spela upp ditt musikbibliotek trådlöst? Häng med när vi tittar närmare på Rocki Play!
Vi kollar närmare på ett moderkort som går ifrån röda drakar, dödsskallar och pistolkulor och kör på en mer clean look.
Tidningen Market har genomfört sin kundundersökning Handelns hetaste kedjor, och av alla hemelektronikaktörerna fick vi högst betyg i samtliga servicekategorier
Stora skärmar är något vi sett mer och mer på mobiler, inte minst Iphone 6 plus och Samsungs Galaxy Note serie. Senast ut är Google och Motorola med den enorma Nexus 6, en mobil som vi vet många väntar på.
Tyska be quiet! har tagit sin in på ett helt nytt produktområde och har nu lanserat sitt allra första chassi: Silent Base 800.
Logitech’s G402 Hyperion Fury är världens snabbaste gamingmus och det märker man snabbt!
Nu har Pricerunner tillkännagett vilka som tagit hem kundernas röster om Årets e-handlare. Inet vinner för tredje året i rad och utses till Årets e-handlare 2014 – Datorprodukter!
Nu har Prisjakts medlemmar röstat på Årets nätbutik och bland vinnarna återfinns densamma som de senaste fyra åren; vi vinner alltså för femte året i rad utmärkelsen och koras i år till Årets nätbutik 2014 – datorer och mobilt!
Med gamingmusen från Gamdias så kan du skräddarsy din gamingstil genom utbytbara magnetiska paneler som medföljer!
Nu till helgen spelar Julia ”juliano” Kiran i butiken på Ringön och nästa helg kan besökarna spela mot både ”juliano” och Zainab ”zAAz” Turkie i Sisjöbutiken. Alla som utmanar tjejerna får ett av datorspelen Far Cry 4 eller Assassins Creed Unity utan kostnad.
I arbetet att utbilda Sveriges seniorer i datorkunskap var Inet på Seniornets förening i Nacka utanför Stockholm 21 oktober. Inet var inbjudna till deras Dataträff för att prata om ”Vad man ska tänka på vid ett nytt datorköp”.
Böjda paneler på skärmar har börjat hitta till konsumentmarknaden och vi tittar närmare på en modell med VA-panel från Samsung!
Inets CS:GO-lag BMG återvänder nu till Frankrike för att försvara sin segertitel från förra årets ESWC, Electronic Sports World Cup, och de är tunga favoriter att ta hem turneringen. När de kommer hem väntar utmaningar i CS:GO shoot outs mot kunderna i Inets butiker.
Nu hittar du återigen välkända OCZ bland vårt sortiment av SSD och vi har tittat lite närmare på deras instegsserie Arc 100.
Vi tittar närmare på en färgglad datorlåda som både är stor och liten på samma gång!
be quiet! har uppdaterat sin serie Straight Power 10 och gjort en hel del förbättringar.
Inet besökte i tisdags GM Seniornet för att informera vetgiriga seniorer om vad man bör tänka på vid köp av en ny dator.
Fragbite Masters är tillbaka för tredje gången, med en prispott på 300 000 kronor och 12 av världens bästa e-sportlag redo att mäta sina krafter i CS:GO och Starcraft II.
Vi kollar närmare på riktigt premiumnätaggregat från Seasonic med hela 80+ Platinum-certifiering.
Fnatic, Bad Monkey Gaming och Oculus Rift visade sig vara en otroligt lyckad kombination. När Inet bjöd in sina kunder att tävla i Counter Strike mot världseliten och testa på ny teknologi var många så lockade att de gärna stod i kö i flera timmar.
Här kommer projekt som vi varit med och sponsrat som är hur snyggt som helst. Otrolig känsla för detaljer och hela bygget är i världsklass helt enkelt.
Nu till helgen har du chansen att inte bara träffa utan även spela CS:GO live mot två av världens toppspelare från Fnatic och BMG. De kommer till Inets butik på Sveavägen 17 i Stockholm på lördag 30 augusti kl 11-17.
Vi har fått i lager vad vi vet är första trådlösa mekaniska tangentbordet i världen: Rapoo KX E.
Så här såg det ut när vår marknadschef Johan Wahlberg självmant häller iskallt vatten över sig.
Här kommer det, vårt nya Taurus datorkabinett.
Denna gången är det dags att titta närmare på ett headset från HyperX!
Idag tar vi och tittare närmare på nykomligen Gamdias inom gamingmöss och tangentbord.
Logitech har skapat ett riktigt snyggt och smidigt tangentbord som både är trådlöst och kommer med inbyggd touchpad - perfekt för HTPC eller för dig som vill minimera antalet enheter på skrivbordet.
Buffalo Linkstation 421D är en prisvärd och stilren liten NAS utan konstigheter.
Målsättningen var redan före turneringen att vinna. Vilket BMG CS:GO Ladies också gjorde. Inets lag BMG i CS:GO har gjort det igen.
Vi tar och tittare vidare på portabla högtalare och denna gången är det en större variant som vi har på bordet nämligen Klipsch KMC 3.
Vi tittar närmare på Logitechs portabla lilla högtalare som kommer i en rad olika färger.
Inets tjejlag Bad Monkey Gaming tävlar i Gamegune CS:GO 4-6 juli.
Nu kan du betala dina köp på Inet.se med Paypal. Inet arbetar hela tiden för att erbjuda flera olika betalningssätt till sina kunder.
... som i maj 2014 fick utmärkelsen "Suverän Service" för sitt arbete som butikssäljare på Inet i Sisjön.
Den här gången tittar vi lite närmare på Samsung U28D590D!
Här kommer alla vinnare från vårt gamingevent med Fnatic och Maddelisk.
EVGA Tegra Note 7 är en surfplatta som kankes inte imponerar vid första anblick på grund av sin tjocklek och design men växer rejält efter en stunds användande och blir förlåten för det mesta.
Sist ut denna gången från Razer är deras in-ear hörlurar: ADARO In-ears.
Näst ut från Razer är trådlösa 'versionen' av ADARO Stereo!
Vi har tittat närmare på Razer nya serie hörlurar som går under namnet ADARO som vi först såg under CES tidigare i år. Nu har dom äntligen kommit till Sverige och vi kollar här på ADARO Stereos.
Nu i helgen, 25-27 april, kan alla besökare träffa och spela mot Fnatics CS:GO-lag i Inets butiker. I Stockholm kommer även MaddeLisk att ge motstånd i Starcraft 2!
Inet besökte i veckan Seniornet Göteborg för att informera och utbilda vetgiriga seniorer i vad man bör tänka på vid köp av en ny dator.
Efter två dagars turnering vann Bad Monkey Gaming en spännande final mot franska Imaginary med 2-0.
Inet sponsrar zAAz nuvarande lag Bad Monkey Gaming, inför den stundande turneringen Copenhagen Games CS:GO Ladies.
Mionix Nash 20 är tredje headsetet på kort tid som vi tar en lite närmare titt på.
Vi tar och tittar närmare på ytterliggare ett gamingheadset, denna gången från Astro.
Vi har tittat närmare på gamingheadseten G4ME One och Zero från Sennheiser.
NZXT har släppt en ny datorlåda med fokus på design och låg ljudnivå som verkar riktigt lovande.
Nu lanserar Inet och Svenska Mässan Västsveriges största spel- och datormässa – Gothenburg Games
be quiet! har lanserat en ny och riktigt rejäl kylare Dark Rock Pro 3 som vi har tittat lite närmare på.
Ezios nyhet Foris FG2421 är spelbranschens första 240Hz-skärm vilket resulterar i fruktansvärt bra flow i spel.
Svenska Func kompletterar sitt sortiment med ett headset och lanserar HS-260 och vi har tittat lite närmare på det!
Efter att över 8 000 medlemmar lämnat in sina röster står det klart att Inet än en gång koras till årets datorbutik
Nu har årets e-handlare utsetts av Pricerunner och vi tog för andra året i rad hem titeln Årets E-handlare i kategorin Datorprodukter.
Återigen har Inet gått hem med segern. Butiken vet hur man bäst håller igång trogna kunder som i sin tur gärna visar sin uppskattning. Inet har genom kunnig personal och brett utbud kunnat leverera en service i absolut toppklass.
Antec har nu uppdaterat sin Kühler-serie med tre nya modeller och har nu mera modellbeteckningar H2O 650, H2O 950 och H2O 1250 som vi tittat lite närmare på.
Func’s gamingprodukter har alltid haft en väldigt hög standard och tangentbordet KB-460 är inget undantag.
ASUS Transformer Book i7 Touch är en väldigt snygg och stilren Ultrabook™ med ett riktigt äss i sin rockärm: en löstagbar skärm som fungerar som en surfplatta!
På lördag och söndag (9-10/11) kan du spela Battlefield 4 mot ett av världens bästa e-sportlag, Eyeballers.
SteelSeries har släppt en uppföljare till omåttligt populära Siberia V2 som vi har tittat lite närmare på.
Datorhandlaren Inet öppnade sin femte butik förra året på Lilla Nygatan 7 i Malmö och etableringen firar nu ett år.
Välkommen att tävla och vinna i någon av Inets butiker under november månad.
MSI har kommit med en efterlängtad produkt: en kraftfull gaminglaptop med slimmade yttermått. Vi har kollat närmare!
Corsair uppdaterar sin Obsidian-serie med efterträdaren till populära 650D: Obsidian 750D och vi fick tag på ett tidigt exemplar och tog lite bilder på det.
Vi drar igång ytterligare en sommartävling ihop med sajten Swedroid.se.
Vi har tittat närmare på Corsairs senaste nyhet som är en ljuddämpad historia - klicka vidare!
Nu kör vi ett ryck och städar ut kontoret på prylar och produkter som vi unboxat och testat senaste året och vilket bättre sätt finns det inte än en rolig sommartävling!
Vi har tittat lite närmare på Buffalos spännande nya externa hårddisk med inbyggt RAM-minne.
Denna gången är det vårt testexemplar av Logitechs nya gamingheadset G430 som står på spel (värde 799kr)!
Vi passar på att tävla ut vårt testexemplar av AVerMedia Live Gamer Portable som vi både unboxat och gjort en testvideo med.
Avermedia live gamer portable är en smidig lösning för dig som vill kunna spela och streama eller spela in utan att knappt förlora någon prestanda alls. Spelar ingen roll om du kör konsol (ps3 och xbox) eller pc den fungerar med båda.
Idag lanserar Logitech sin nya uppdaterade gamingserie: Logitech | G, och vi ser nytt fokus, ny design och även en del nyheter bland annat helt nya surroundheadset G430.
Nu tävlar vi ut vårt testexemplar av Monster MVP Carbon by EA Sports som vi gjorde en unboxing på förra veckan.
Monster MVP Carbon är ett riktigt high-end gaming headset som satsar på hög ljudkvalité men som också har en hel del unika funktioner som vi inte sett tidigare.
Ta chansen och vinna ett kraftfullt nätaggregat på 850W eller ett effektivt vattenkylningssystem från Antec!
Svara på vår fråga nedan och skriv en kort motivering varför just du vill ha datorlådan eller högtalaren så är du med i utlottningen.
Idag lanserar Corsair sin nya mATX-låda Obsidian 350D - vi fick en tidig förhandstitt och passade givetvis på att ta lite bilder.
Idag tog vi och packade upp ett par headset med stöd för surroundljud från Attitude One.
Inet flyttar sin butik i Torp, Uddevalla och öppnar nytt lördag 6 april på Herrestads torp 353.
Sugen på en ny telefon? Nu har du chansen att vinna vår Sony Xperia Z som vi testade förra veckan!
Vi har tittat lite närmare på Samsungs nya surfplatta som kommer med både tangentbord och en praktiskt stylus (penna)!
Vi har lagt vantarna på Sonys nya flaggskepp Xperia Z som blivit hyllad av recensenter och tagit lite bilder. Klicka vidare för att titta!
En av våra medarbetare fick chansen att prova BenQs nya skärm och skrev ihop en kort recension av skärmen och intrycket han fick.
Sveriges nördigaste frågesport från Sveriges bästa datorbutik!
Vi tog hem utmärkelsen Årets datorbutik för femte året i rad hos Sweclockers!
För nionde året i rad har Pricerunner med hjälp av konsumentrecensioner utsett årets bästa e-handlare. I år tog vi hem priset under kategorin "Datorprodukter"
För tredje året i rad tog vi hem Årets nätbutik och nytt för i år är att vi även tog hem priset för Bäst kundservice!
QPAD har lanserat två nya modeller och marknadsför dessa som premium gamingheadsets med riktigt Hi-Fi - vi har tagit lite bilder och provlyssnat på dem!
Vi tackar alla som var med och tävlade och säger grattis till vinnaren!
Det här är en mycket spännande nyhet som vi lyckats få tag på ett tidigt exemplar av – mycket möjligt att det är första i Norden till och med!
Utmana världslaget EYEBALLERS eller bara kolla in äkta 4K-upplösning.
Acer har gett sig in på monitormarknaden helhjärtat och har nu i höst lanserat sin nya 27”-skärm med IPS-panel som sportar ett nytt, annorlunda utseende; Acer S275HLBMII.
Vi har haft möjligheten att få känna lite på Acers nya Aspire S7-modeller som verkar vara två mycket lovande modeller! Vi tog lite bilder men observera att vi hade lite kamerastrul och det blev väldigt kort skärpedjup på en del av dom – vi ber om ursäkt för det.
2009 lanserade Razer sin populära mus Naga som riktade sig till dom som vill ha mycket snabbknappar och prestanda i ett kompakt format. Nu släpper dom en uppdaterad version av Naga som kommer med en del nyheter.
Och inte nog med det, vi passar på att släppa två nya Taurus-modeller!
Rapoo är ett nytt märke för oss och har ett blandat sortiment och som kommer med lite nya funktioner som vi tidigare inte sett samt stilren design.
Vi visar upp Corsairs nya datorlåda Vengeance C70 och även hur den kan se ut fullt utrustad!
Vi på Inet är otroligt stolta över att vara den första butiken i Sverige som erbjuder e-licenser till våra kunder - både på webben och i våra butiker! Klicka vidare för att läsa mer om hur det fungerar.
Vi fick in ett tidigt exemplar av Bitfenix spännande nya mITX-låda: Prodigy!
Ducky gör riktigt trevliga mekaniska tangentbord och kommer med ett gäng finesser som till exempel bakgrundsbelysning och givetvis även gjorda utav högsta kvalité. Fullt sortiment med svarta, röda, blåa och bruna switchar!
12 år har passerat sedan Diablo 2, ondskan har nu återvänt en tredje vända för att återigen försöka sluka världen med flammor och skräckinjagande demoner. Förväntningarna är skyhöga men lever äventyret upp till hypen?
Vi har lyckats få tag på en tidig version av Netgears nya flaggskepp som både har en helt ny design som vi aldrig tidigare sett och som också stödjer det nya trådlösa protokollet 802.11ac – som över 5GHz-bandet möjliggör hastigheter upp till 1.73Gbit/s!
Här kommer den utlovade recensionen av D-Link routern DIR-857 efter lite snabbt testande!
Idag fick vi en trevlig liten överraskning på kontoret och är bland de första i Sverige som fått ett exemplar av D-Links senaste flaggskepp - DIR-857!
Då är det dags att presentera del två i vårt projekt "Inet Mono" och idag visar vi upp lite av delarna som har lackerats, vi testmonterar och förklarar kort hur ett vattenkylningssystem fungerar.
Det här är första delen i en rad artiklar där vi vill visa upp vårt spännande samarbete som vi har ihop med datorexperten/moddexperten Laine. Tanken är att vi både ska visa upp en dator och vi vill ta med er genom byggprocessen för att ge en inblick i hur mycket kunskap, arbete och passion som ligger bakom.
Taurus är vår egen serie speldatorer som vi är väldigt stolta över och som vi tycker ger ett bra utbud av klassiska och prisvärda speldatorer. Vi kände dock att det saknades något i vårt eget utbud och generellt på marknaden - vi saknade en [b]liten[/b] men ändå [b]kraftfull [/b] speldator.
Efter mycket rykten, spekuleringar och läckta presentationer så har Nvidia äntligen officiellt släppt sitt nya grafikkort - Nvidia GeForce GTX 680 - [b]och vi har det i lager! [/b]
Nu har vi lagt till ytterligare en integration med Facebook och låter dig med ett simpelt knapptryck dela med dig av din order som du precis handlat eller kundvagn du plockat ihop - direkt på din Facebook-vägg!
Nu börjar skrivarna verkligen bli multifunktionella! Länge har de flesta skrivare haft nätverk eller trådlöst närverk som standard men endast fungerat att använda från en PC eller MAC.
Vi har påbörjat ett projekt tillsammans med en otroligt duktig och begåvad moddare som trots sin ålder redan har ett gäng riktigt häftiga projekt i bagaget. Låt oss stolt presentera: Laine - en otroligt driven kille som inte bara bygger datorer utan i vår mening skapar verk och är mer en konstnär än något annat.
Det börjar bli vår i luften och vissa dagar så kan man nästan känna att sommarkänslorna kommer krypandes. Logitech förbereder för sommaren genom att lansera Mini Boombox - en liten portabel liten högtalare med inbyggt uppladdningsbart batteri [b]och[/b] bluetooth!
Ni flesta kanske känner till att Cherry tillverkar mekaniska switchar kallade Cherry MX - men visste ni att dom också gör tangentbord? Vi har här tittat lite närmare på Cherry Strait och tangentbordet förvånar minst sagt.
Du har väl inte missat att Mass Effect 3 lanseras imorgon? Det har inte vi iallafall!
Vi håller just nu på att uppdatera våra säkerhetsnycklar och det kommer dessvärre inte gå att använda Nordea som betalningsalternativ på hemsidan för tillfället. [b]2012-03-09 - Nu är det igång igen! [/b]
Vi känner att marknadens för tillfället bästa grafikkort förtjänar lite uppmärksamhet och när Asus Radeon HD7970 tog en sväng förbi kontoret så var en unboxing mer eller mindre oundvikligt.
Nu har du möjligheten att enkelt gilla eller dela med dig av produkter och kundvagnar på Facebook eller Google+ direkt från hemsidan!
För att ge er en känsla av hur en renodlad spelmaskin med en unik datorlåda kan se ut så packade vi upp vår Overkill. Vi gillar Taurus, helt enkelt. Och vi vill att du också ska gilla Taurus.
Idag kör vi igång en ny funktion på hemsidan som vi hoppas kommer göra bra och relevant information tydligare.
För en tid sedan gjorde vi en kundundersökning och bland de som deltog lottade vi ut lite hårddiskar - här är dom lyckliga vinnarna!
Eftersom vi älskar teknik så kunde vi inte låta bli att packa upp ett exemplar av Samsung nya Ultrabook NP530U som kom idag för att ge er ett kort första intryck – givetvis passade vi även på att ta några foton!
Äntligen har den efterlängtade surfplattan Transformer Prime anlänt till vårt lager och vi har klämt och känt på den och kan inte säga annat än att vi är imponerade! Vi passade givetvis även på att ta lite bilder medan vi höll på!
Prisjakts medlemmar utser varje år "Årets Nätbutik", även i år går priset välförtjänt till en butik som både varit en av de åtta butiker som fått flest nomineringar och sedan dessutom fått flest röster i den avslutande omröstningen. Förra årets vinnare, Inet kniper titeln återigen!
Datorhandlaren Inet har idag, för fjärde året i rad, blivit utsedd till årets datorbutik av Sveriges främsta mötesplats och webbtidning för dator- och spelentusiaster, Sweclockers. I år röstade över 5 000 medlemmar och Inet fick drygt 60 procent av rösterna.
Inet köper Datorbutiken.com