Bjuder på tårta hela helgen – Grattis Inet, ett år i Malmö!


Datorhandlaren Inet öppnade sin femte butik förra året på Lilla Nygatan 7 i Malmö och etableringen firar nu ett år. Jubileet är värt att uppmärksamma och Inet bjuder alla butiksbesökare på, förutom otroligt bra erbjudanden hela helgen, möjligheten att fira tillsammans med riktigt mumsig tårta. – En butiks första år är kritisk för att kunna fortsätta driva en etablering.

Malmöbutiken har gått bättre än förväntat tack vare alla härliga malmöbor så vi fortsätter att satsa med både erbjudanden i butik och så småningom hoppas vi på ytterligare anställningar i regionen, säger Erik Wickman, vd för Inet. Det har funnits ett uppdämt behov av en renodlad datorbutik i Malmö och Inets stora satsning som började förra året då de öppnade butiken på Lilla Nygatan 7 har varit både framgångsrik och uppskattad.

– Vi märker tydligt att vi är uppskattade här, den lokala serviceavdelningen är välbesökt och vi har fått hjälpa många malmöiter, även de som köpt sina datorer i andra affärer. Sedan har vi genomfört många uppskattade event under året vilket hjälpt nya kunder att upptäcka butiken, säger Erik Wickman.

Datorhandlaren Inet går generellt sett emot strömmen i Sverige och ökar omsättningen på en vikande elektronikmarknad. Butiken i Malmö ger också den ett positivt bidrag till omsättningsökningen vilket grundar för att etableringen kan fortsätta utvecklas.

– Jag hoppas att alla i Malmö som inte träffat oss än vill besöka oss framöver och träffa våra kunniga och trevliga medarbetare. Vi hjälper gärna till med både råd och erbjudanden och nu i helgen bjuder vi dessutom på tårta.

– Inet har ett fokuserat utbud på datorer och datorkomponenter och satsar mycket på att vår kundservicepersonal ska vara kunniga och bäst på service vilket jag tror är en betydande orsak till att vi är omtyckta och fortsätter att växa, säger Erik Wickman, vd för Inet.