Unboxing: SteelSeries Siberia EliteHar du någonsin varit på ett större LAN t ex Dreamhack så är det svårt att undgå att se SteelSeries gamingheadset Siberia V2. Nu har de kommit med uppföljare Siberia Elite som bjuder på en hel del nyheter.

Först och främst så märker man direkt att det är en helt annan kvalité på Siberia Elite jämfört mot tidigare, även själva förpackningen har SteelSeries förbättrat och kommer i en solid kartong och är trevligt representerat.

Själva headsetet osar kvalité och känns riktigt bra, både i handen och på väl på plats på huvudet, även om det spontant känns lite stort men vi gillar skarpt bygeln i metall. Den runda ringen som lyser och som går att ställa in i 16.8 miljoner olika nyanser fungerar även som volymreglage på ena sidan och mikrofon on/off på andra - riktigt snygg detalj som ger headsetet en minimalistisk look!

Har inte testat mikrofonen men förutsätter att det leverar och ljudmässigt så påminner det om sin föregångare men med en välkommen uppgradering även där.

Kolla in bilderna här: Facebook | Google+

SteelSeries Siberia Elite Vit
/produkt/6606749/steelseries-siberia-elite-headset-white

SteelSeries Siberia Elite Svart
/produkt/6606748/steelseries-siberia-elite-headset-black