Unboxing: ASUS Transformer Book i7

ASUS Transformer Book i7 Touch är en väldigt snygg och stilren Ultrabook med ett riktigt äss i sin rockärm: en löstagbar skärm som fungerar som en surfplatta!

Specifikationsmässigt ser vi en Intel Core i7 (3517U), 4GB RAM, 128GB SSD disk och allt sitter i ”skärm”-delen. När du har den dockad med tangentbordet så får du ytterligare 500GB lagringsutrymme i form av en mekanisk 5400rpm-hårddisk samt även utökade anslutningsmöjligheter och bättre batteritid.

Den imponerande skärmen på 13,3” har Full-HD-upplösning och IPS panel, vilket ger väldigt bra bildkvalitét och hög betraktningsvinkel. Att använda ”skärmen” som en surfplatta är riktigt häftigt och med Windows 8 fungerar det mycket bra och vi kan se många praktiska funktioner; på resan där det är trångt utrymme, för barnen när det ska spelas eller bara klassiska vardagssurfandet i soffan där man inte behöver ha tangentbord.

Vi upplever Transformer Book som något tung och varmgående men med tanke på att det sitter en Intel Core i7:a och att den är hela 3” större än ”normala” surfplattor gör att vi kan förbise det.

ASUS Transformer Book är en trevlig Ultrabook och riktigt bra för dig som inte vill kompromissa med varken storlek, prestanda eller kvalité.


Kolla in bilderna här: Facebook | Google+

ASUS Transformer Book i7
/produkt/1969579/asus-transformer-book-i7-touch