Jobba på Inet

Bli en av oss!

Inet är Sveriges bästa datorbutik. Med din hjälp ska vi se till att det alltid förblir så.

Vi är ett ungt, expansivt företag med höga ambitioner och engagerade medarbetare. I vår spännande och ständigt föränderliga bransch är ingen dag den andra lik men varje dag är målet detsamma: vi vill vara först med det senaste och alltid leverera en kundupplevelse utöver det vanliga! För att nå dit tror vi tror på att ta stolthet i sitt jobb, att våga ta ansvar och att engagera sig i vår gemensamma utveckling. Visar du framfötterna kommer du växa tillsammans med oss, vi låter inga bra idéer eller stora kämpainsatser gå obemärkta förbi.

Här på Inet letar vi alltid efter spännande talanger. Om du inte hittar ett jobb som passar dig just nu ser vi gärna att du skickar in en öppen ansökan till ansokan@inet.se!

Våra värdeord

Engagerade - Kunniga – Lyhörda – Pålitliga

Lediga jobb

Vi söker en driven Inköpare huvudkontor i Göteborg

Vi söker just nu en ung och nytänkande person som kan komplettera vårt härliga gäng kodare.

Vår butik i centrala Stockholm behöver en ny medarbetare:
Till vår butik i Barkarby, söker vi nu en driven servicetekniker. Tjänsten utgår till största delen från vår butik i Barkarby, men den innefattar även installationer och servicearbeten ute på plats hos våra kunder.
Till vår butik I Barkarby söker vi nu en riktigt kompetent, erfaren och driven medarbetare. Du kommer i huvudsak arbeta med inleverans av nya produkter samt felsökning och reparation av datorer och dess komponenter.