Unboxing: Func KB-460 Gaming KeyboardFunc’s gamingprodukter har alltid haft en väldigt hög standard och tangentbordet KB-460 är inget undantag. Med sin enkla, snygga och stilrena design uppfyller KB-460 alla krav man kan förvänta sig av ett modernt mekaniskt tangentbord och lite till.

Tangentbordet och handledsstödet har ett matt ytterhölje i ett non-slipmaterial som känns väldigt trevligt mot handen. Kabeln har ett snyggt och trasselfritt tygskydd med en guldpläterad USB-kontakt. Handledsstöd och extra tangenter för andra nordiska språk medföljer.

Smarta funktioner såsom dubbla USB 2.0-portar på en ensam USB-kabel, bakbelysningskontroll i numpaden och Func Mode som stänger av Windows-knappen och aktiverar de funktioner du har ställt in i mjukvaran. Byt mellan fem olika profiler du har konfigurerat direkt på tangentbordet vilken dator du än sitter på tack vare det inbyggda minnet som sparar dina inställningar.

Bakbelysningen har fyra lägen i olika ljusstyrkor samt ett pulserande läge. Tangentbordet använder sig av Cherry MX Red-switchar, har full Anti-Ghosting och knapparna reagerar på 2mm.

 

Bilder hittar ni här: Facebook | Google+

Func KB-460
/produkt/6110028/func-kb-460-gaming-keyboard-cherry-mx-red