Skrivet om Inet

"35 tjejer samlas i helgen i en sal full med datorer för att umgås och vässa sig i dataspelande. Det behövs sådana här möjligheter för tjejer att träffas, för dataspelsvärlden är dominerad av killar och jargongen är ofta rå mot tjejer, menar initiativtagarna."
Inet sponsrar konferens för en inkluderande e-sport.
Inet har sedan tidigare ingått i ett treårigt samarbete med Female Legends målet är bland andra att på ett pedagogiskt vis ge föräldrar och andra vuxna en bättre förståelse för tävlingsinriktade tv- och datorspel.
Den här gången med Johan Wahlberg på datorbutiken Inet, som är en av Sveriges största e-handlare.
... debut blir inte inom närmsta två åren - vd
...men debut blir inte inom närmsta två åren - vd
men debut blir inte inom närmsta två åren – vd
Datorförsäljaren Inet meddelade under tisdagen att bolaget rekryterar Marcus Olander från Hultafors Group till tjänsten som finanschef.
En ny nyckelposition inrättas på Inet när Marcus Olander från Hultafors Group rekryteras som CFO, Chief Financial Officer.
Datorförsäljaren Inet rekryterar Marcus Olander från Hultafors Group till tjänsten som finanschef. Det blir en nyinrättad tjänst och han tillträder i november.- Inet har tydliga tillväxtmål på en...
"Målsättningen är att både bli effektivare och mer lönsamma".
Datorförsäljaren Inet rekryterar Marcus Olander från Hultafors Group till tjänsten som finanschef. Det blir en nyinrättad tjänst och han tillträder i november.
Marcus Olander från Hultafors Group rekryteras till Creades dotterbolag Inet Group som siktar mot en börsnotering. "Jag är i grunden och botten en nörd som gillar att prata med likasinnade", säger Marcus Olander.
Arvsfondens miljonregn över e-sportcommunityt Female Legends ska bidra till en mer inkluderande scen för kvinnliga gamers.
"Första svenska återförsäljaren som erbjuder en sådan tjänst".
65 procent av omsättningen kommer nu från e-handeln.
GOOGLE+ E-handlare lägger in Bitcoin och Bitcoin Cash i kassan.
Datoråterförsäljaren Inet accepterar nu kryptovalutor som betalmetod i e-handeln.
Igår slog datoråterförsäljaren Inet på stora trumman. Från och med nu accepteras Bitcoin och Bitcoin Cash som betalmetod i e-handelsbutiken.
Den 16 till 18 mars 2018 bjuder WinterGate18 på Västsveriges näst största LAN i Partille arena.
VR, digitala betalningsmedel och internetsäkerhet är heta ämnen när Inet nu går in på sjunde året i kunskapsturnén för Sveriges äldre.
Stor teknikåterförsäljare slutar helt med traditionell marknadsföring – satsar på Facebook istället
Från årsskiftet 2018 kliver Inet helt och hållet över till digital annonsering och ökar samtidigt marknadsföringsbudgeten med cirka 60 procent.
Inet sätter ner foten: det är slutannonserat i traditionella medier. Från och med i år går de helt och hållet över till digital annonsering och ökar samtidigt marknadsföringsbudgeten med cirka 60 procent.
Från årsskiftet 2018 kliver Inet helt och hållet över till digital annonsering och tripplar budgeten på Facebook.
Datorförsäljaren Inet lägger ned all traditionell annonsering till förmån för bara digital marknadsföring, uppges det i ett pressmeddelande.
Inet fortsätter växa, E-handeln stod för 63 procent av omsättningen med en tillväxt på 9,3 procent, de ökade satsningar på digital annonsering som gjorts under året har gett effekt.
Inet fortsätter växa och ökar 2017 omsättningen med 5,5 procent.
Inets omsättning 2017 ökade med 5,5 procent. E-handeln stod för 63 procent av omsättningen med en tillväxt på 9,3 procent, de ökade satsningar på digital annonsering som gjorts under året har gett effekt. Målet för Inet är att 2018 växa med över tio procent.
Datorförsäljaren Inet ökade omsättningen med 5,5 procent under 2017. Pådrivare var e-handeln som ökade med 9,3 procent och stod för 63 procent av den totala försäljningen, uppges det i ett...
En omsättningsökning på 5,5 procent och en e-handel som växer med över 9 procent. Så ser summeringen ut när datorbutiken Inet i dag går ut och berättar om sin tillväxt för 2017.
Inet satsar på att producera mer film. Företaget bygger därför två nya studior vid huvudkontoret i Göteborg.
"Pricerunner meddelar att Inet har tagit hem utmärkelsen – igen."
"Nätbutiken Inet lyckades kamma ihop totalt 4,82 poäng av 5 och vann därmed sin kategori som är Datorprodukter."
TV4 på besök hos Inet - inslag om bedrägerier.
"Avsevärt högre inköpspris" en orsak till det höga SNES Classic-priset
Världens hetaste produkt? - Tusentals förbokningar och redan "utsålt" överallt
E-handelsboomen i Sverige pågår för fullt. Här är Sveriges 100 största e-handlare sett till försäljning.
IT-kedjan Inet vill öppna fler butiker i Stockholm och Göteborg. ”Inget är spikat ännu men vi letar flera centrala lägen i båda storstäderna”, säger vd Erik Wickman.
"Under fyra dagar mellan den 7-10 april så fylls Kulturhuset i Örebro av spel -datasugna ungdomar i Örebros största LAN" "Mellan den 7-10 april så är det dags för TuPlay LAN #11, en fyradagars datorfest med turneringar och aktiviteter såsom tangentbords-limbo. Tredje gången i rad så ställer företaget Inet upp som huvudsponsor med 15 kraftfulla Taurusdatorer."
Full fokus på kommunikation och inkluderande under CS:GO-läger i Skellefteå under sportlovet
Inet sätter kurs på att bredda konsumenternas kännedom om företagets erbjudanden genom att storsatsa på modern marknadsföring när Karin Zingmark, tidigare marknadschef på Microsoft, tar plats i styrelsen.
Karin Zingmark, tidigare marknadschef på Microsoft, tar plats i datorbolaget Inets styrelsen.
Förra året lämnade hon tjänsten som marknadschef för Microsoft – nu går hon in som styrelseledamot i datoråterförsäljaren Inet.
Karin Zingmark är ny styrelseledamot på Inet och kommer vara drivande i utvecklingen av företagets strategiska och digitala kommunikation.
Datorförsäljaren Inet tar in Karin Zingmark, tidigare marknadschef på Microsoft, i sin styrelse. Planen är att bredda konsumenternas kännedom om företagets erbjudande, framgår det av ett pressmeddelande.
Inets nya styrelsemedlem har tidigare varit marknadschef på Microsoft. Datorbutiken Inet har rekryterat Karin Zingmark som en ny styrelsemedlem. Zingmark, som tidigare har varit marknadschef på Microsoft, ska bland annat bidra till att Inet blir bättre på modern marknadsföring.
Inet och Sverok gör Sverige runt – Norrland nästa Inet och Respect All, Compete fortsätter Sverigeturnén för att prata god gamingkultur och skapa en positiv miljö inom e-sporten. 45 av Inets kraftfulla Taurusdatorer är som vanligt med på resan.
E-handeln växte med fullfjädrad omnikanal. 60 procent av försäljningen sker nu i nätbutiken. [url=http://www.ehandel.se/E-handeln-vaxte-med-fullfjadrad-omnikanal,9559.html]Läs mer..[/url]
Inet omsättning ökade med elva procent under 2016 trots ett motigt år för stora delar av elektronikbranschen
VR och ny webb gav Inet stark tillväxt under 2016
Inet växer genom ökad omsättning och nyrekryteringar
Den 11 till 13 november är det dags för TuPlays LAN #10 i Scenit Kulturhuset i Örebro. Inet är åter huvudsponsor och ställer upp med kraftfulla Taurusdatorer och VR-setet HTC Vive.
Nu arrangeras snart det femte e-sportlägret Respect All, Compete. Målet är att skapa en mer positiv miljö inom e-sporten och den här gången är det storspelet Hearthstone som gäller.
Efter 15 år är det nu dags för den prisbelönta datorhandlaren att ta nästa kliv.
Datorbutiken Inet har satt upp skärmar i sina butiker för att kunderna ska kunna ta del av till exempel kampanjfilmer och evenemangstips.
Youtube-satsningarna fortsätter och nu är det Inet som lanserar flera programserier hos videojätten.
Vi har intervjuat Erik Wickman, VD på Inet, om deras helt nya sajt som ska rullas ut i mars.
Datorbutikskedjan Inet utbildar Sveriges seniorer inom allt som rör datorer och internet. "Det är den målgrupp som uppskattar service bäst."
Bland fyra stationära PC för 7 000 kronor blev den bäst i test som hade störst lagringsutrymme, Inet Home i5, ”prispressad kombination i lyxig låda”.
Vi har den mycket stora glädjen att meddela att Inet hoppar på tåget som huvudsponsor till Respect All, Compete. Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uddevalla.
Vi har den mycket stora glädjen att meddela att Inet hoppar på tåget som huvudsponsor till Respect All, Compete. Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uddevalla.
I en datorbutik utanför Stockholm anordnas "meet-and-greet" för fans av Counter-Strike-laget Ninjas in Pyjamas med veteranen Patrik "F0rest" Lindberg och lagets nyaste tillskott från Finland, Aleksi "Allu" Jalli. Fansen på plats utmanar grabbarna i en mot en-matcher. Är det här vi hittar nästa stora Counter-Strike-stjärna?
Datorhandlaren Inet lovade nyligen att öppna nytt, och nu är det klart med datum för butiken i Barkarby.
Inet – en av Sveriges största återförsäljare av datorkomponenter har fått en ny huvudägare. Företaget ägs nu till 70 procent av inversteringsföretaget Creades. Inet sägs vara värt 135 miljoner kronor, vilket betyder att Creades investerar 80 miljoner kronor i återförsäljaren. Vi frågar Inet om godiset stannar efter affären.
Creades har träffat avtal om att förvärva 70 procent av Inet, en av Sveriges ledande återförsäljare av datorer, komponenter och datortillbehör, som har ett speciellt fokus på dedikerade kunder såsom dator- och spelentusiaster.
STOCKHOLM (Direkt) Creades har träffat avtal om att förvärva 70 procent av Inet, en återförsäljare av datorer, komponenter och datortillbehör, som har ett speciellt fokus på dedikerade kunder såsom dator- och spelentusiaster.
STOCKHOLM (Direkt) Creades har träffat avtal om att förvärva 70 procent av Inet, en återförsäljare av datorer, komponenter och datortillbehör, som har ett speciellt fokus på dedikerade kunder såsom dator- och spelentusiaster.
Den välkända datorbutiken Inet får nya huvudägare i form av investmentbolaget Creades, som betalar 80 miljoner kronor för cirka 70 procent av företaget.
Finansmannen Sven Hagströmers bolag Creades köper 70 procent av datorhandlaren Inet. IT24 har tidigare skrivit om Inets resa från en liten datorbutik i Göteborg till att idag vara en väletablerad e-handlare med fem butiker.
Investeringsbolaget Creades har förvärvat 70 procent av Inet, som är en svensk återförsäljare av datorer, komponenter och datortillbehör.
Creades förvärvar 70 procent av Inet, återförsäljaren av datorer, komponenter och datortillbehör.
Creades har träffat avtal om att förvärva 70 procent av Inet, en återförsäljare av datorer, komponenter och datortillbehör, som har ett speciellt fokus på dedikerade kunder såsom dator- och spelentusiaster.
Barkarby handelsområde i Stockholm verkar vara platsen man ska etablera sin fysiska butik som e-handlare. Lekmer, Webhallen och Skånska Byggvaror har sedan tidigare slått upp en fysisk filial där och nu är det Inets tur.
Inet, som nyligen blev vald till Sveriges bästa datorbutik av sina kunder, öppnar nu ytterligare en butik i Stockholm, närmare bestämt i Barkarby Handelsplats. Butiksöppningen sker i april.
Datorhandlaren Inet öppnar sin sjätte butik, och den andra i Storstockholm. Och fler butiker är på gång, enligt säljchefen Peter Kumlin.
Grattis Inet! Vinnare av Årets Datorbutik för sjunde året i rad! Varför vinner ni? - Vi satsar både mycket och medvetet på vår kundservice. Inets kundtjänst är öppen sju dagar i veckan och vi kan svara på kundernas frågor på flera olika plan, Twitter, Facebook, telefon och mail, säger Erik Wickman, VD på Inet.
Datorhandlaren Inet fortsätter att kamma hem utmärkelser baserat på kundernas omdömen.
Inet, som säljer både i butik och på nätet, fick en riktigt kul jul. Försäljningen tog ett rejält skutt under årets andra del och julhandeln slutade med rekord för Inets näthandel, upp 25 procent jämfört med föregående år.
Den av sina kunder länge hyllade datorhandlaren Inet siktar på att öppna många fler butiker de närmaste åren. ”Nu är vi rustade att växa", säger vd:n Erik Wickman.
Datorbutiken Inet, med vd Erik Wickman, har för femte året i rad prisats av Prisjakts medlemmar. Det är i kategorin datorer och mobilt som Inet återigen tar hem priset som Årets nätbutik. Tävlingens resultat baseras på röstning från Prisjakts medlemmar.
Svenska prisjämförelsesajten Prisjakt.nu har med hjälp av sina användare korat årets nätbutiker och för femte året i rad är det datorbutiken Inet.se som plockar hem pokalen när det kommer till kategorin "Datorer och mobilt 2014". Andra välkända elektronikhandlare att prisas är Elgiganten samt CDON.
Imorgon, lördag, så kan du utmana Devilwalk och Juliano på Inet i Stockholm.
Under påskhelgen ska Zainab ”Zaaz” Turkie och hennes Bad Monkey Gaming göra allt för att ta hem turneringen Copenhagen Games.I ryggen har de en ny sponsor i form av datorhandlaren Inet.
När nätbutiker inom träning och kosttillskott satsar på MMA-fighters och simmare, kör datorbutiker på elite gejmers. Inet som sedan tidigare samarbetat med Counter strike-stjärnan Zainab Turkie, alias zAAz, fortsätter nu genom att sponsra hela hennes nuvarande lag, Bad Monkey Gaming.
Medan de stora kedjorna har stångat sig blodiga mot varandra under de senaste åren har den klassiska datorbutiken Inet fortsatt att växa.
Kryptovalutor verkar vara här för att stanna och nu flaggar svenska datorbutiken Inet.se för sina planer på att införa Bitcoin som ett godkänt betalningsmedel. Den elektroniska valutan genereras fram med hjälp av datorkraft vilket också är en av de största anledningarna till att Inet nu ser över intresset för Bitcoin-betalningar.