Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

2013-12-04 - Prisjakt: Inet vinner Årets nätbutik 2013Datorhandlaren Inet vinner för fjärde året i rad utmärkelsen när Prisjakts medlemmar utser Årets bästa nätbutik 2013.

– Det är otroligt skönt att få ett kvitto på att våra kunder är nöjda med oss, något vi är stolta över och som motiverar oss att fortsätta ge kunderna ännu bättre service, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Datorhandlaren Inet är omskriven för sin goda service och har de senaste åren vunnit flera olika utmärkelser som bästa datorbutik. Nu vinner Inet för fjärde året i rad Prisjakts omröstning om Årets nätbutik 2013.

– Prisjakts utmärkelse betyder väldigt mycket, konkurrensen är stenhård mot betydligt större företag i flera olika branscher som både har brett sortiment och bra kundservice. Vår framgång bygger främst på att vi har en nära dialog med dator- och spelentusiaster som är vår främsta kundgrupp, säger Erik Wickman.

Prisjakts motivering lyder: ”Återigen har Inet gått hem med segern. Butiken vet hur man bäst håller igång trogna kunder som i sin tur gärna visar sin uppskattning. Inet har genom kunnig personal och brett utbud kunnat leverera en service i absolut toppklass.”

– På Prisjakt har vi en grupp kärnanvändare som har ett stort teknikintresse och gärna bygger egna datorer vilket kan vara en av orsakerna till Inets popularitet. De satsar stenhårt på sin nätbutik och har dessutom fysisk närvaro i storstäderna där kunder kan möta personalen. Inet lyckas hålla engagemanget uppe hos sina kunder och det är av största vikt, säger Carl Vult von Steyern, försäljningschef för Prisjakt.

Tävlingen Årets nätbutik bygger dels på en nomineringsfas med höga kvalitetskrav samt en final med stor konkurrens där bara de allra bästa segrar.

– Målet är att behålla titeln framöver även om konkurrensen har hårdnat, många företag börjar förstå vikten av att ge god kundservice. Jag och alla mina duktiga medarbetare kommer fira på årets julfest i helgen, säger Erik Wickman, vd för Inet.


Ladda hem pressmeddelandet här:
PDF | Word


För ytterligare information
Erik Wickman, vd, 0708-65 27 02, erik.wickman@inet.se
Magnus Sjöbäck, pressansvarig, 070-445 15 99, magnus.sjoback@inet.se