Unboxing: Sennheiser G4ME One och Zero

Sennheiser har nu lanserat två nya modeller: G4ME One och G4ME Zero som är tänkt att ersätta populära gamingheadseten PC350 och PC360.

Båda hörlurarna är uppdaterade med nya färger och kommer i dagsläget endast i vitt utförande. Sennheiser levererar som vanligt riktigt hög ljudkvalité och sitter väldigt bekvämt på huvudet.

G4ME One har en öppen design och är för dig som framförhallt sitter i hemmets lugna vrå och gamear. G4ME Zero har stängda kåpor som passar bra på t ex bullriga LAN och man märker att Sennheiser har tänkt på detta då dessa går att vika ihop samt att dom skickar med ett fodral för att skydda hörlurna vid transport.

Båda hörlurna har på ena sidan en fast mikrofon som stängs av automatiskt om den fälls upp och på andra sidan en ratt för att justera volymen. Överlag ger båda hörlurna ett bra intryck om än något plastigt om man håller i det men fördelen gör att det båda har en väldigt lätt design och man glömmer lätt av att man har det på huvudet.

Båda headset är med i NordicHardwares stora headset guide som du kan hitta här: Svenska headsetguiden: Premiumheadsets mellan 700 - 3 000 kronor

Sennheiser G4ME Zero White
/produkt/6606993/sennheiser-g4me-zero-white  

Sennheiser G4ME One White
/produkt/6606994/sennheiser-g4me-one-white  

Våra bilder hittar du här: Facebook | Google+