Unboxing: Astro A40

 
Om du letar efter ett headset som har hög byggkvalité, bra ljud och dessutom fungerar till både PC, Playstation 3/4 och Xbox så är Astro A40 ett utmärkt val!

Första intrycket vi fick när vi öppnade kartongen var att Astro verkligen har satsat på sin förpackning. Kvalitétskänslan är stor och vi blev imponerade av allt som följer med.

När headsetet väl var ute ur förpackningen märkte vi hur robust och snygg design det är på lurarna och hur de verkligen omsluter öronen. Komforten är hög och det känns som att man kan ha på sig dem i timmar utan att det blir obekvämt. Det finns även en smidig knapp på hörlurssladden där du kan muta eller unmuta mikrofonen. Mikrofonen är även löstagbar.

MixAmp Pro ger dig massa nya möjligheter när det kommer till användningen.
- Koppla in alla dina ljudkällor: PC genom Optiskkabel, 3,5mm eller bara genom USB, Xbox Livekabel, PS3, din iPhone eller MP3-spelare.
- Alla ljudkällor kan vara inkopplade samtidigt så att du slipper koppla in och ur kablar.
- Slå på eller av Dolby Surround.
- EQ med fyra förinställda lägen, Core, Media, Gaming eller Sport.
- Ändra volym på ett stort reglage, eller använd dig av det mindre reglaget för att höra mer röst eller mer av in-game ljudet.

Astro A40 + MixAmp levererar maffigt surroundljud på alla dina gamingenheter samt ett väldigt användbart sätt att hantera ljudet.

Astro A40 7.1 Black Headset & Mixamp
/produkt/6606812/astro-a40-7-1-black-headset-mixamp  

Astro A40 7.1 White Headset & Mixamp
/produkt/6606811/astro-a40-7-1-white-headset-mixamp  

Kolla in våra bilder här: Facebook | Google+