Unboxing: Mionix Nash 20Det våras för gamingheadsets! Mionix Nash 20 är tredje headsetet på kort tid som vi har haft på kontoret. Som vanligt ger vi några snabba intryck och tagit lite bilder.

Svenskabaserade Mionix senaste lansering, Nash 20, såg vi faktiskt redan tidigare på året under CES där en prototyp visades upp. Nu är det äntligen lanserat och Nash 20 är ett rejält, men rätt spartanskt gamingheadset vars element är designade och utvecklade helt av Mionix.

Det finns faktiskt inte mycket funktioner och features att skriva om utan kommer med en mikrofon som automatiskt stängs av när den fälls upp, ett reglage för att justera volymen och kopplas till datorn med 2st vanliga 3,5mm - ett traditionellt klassiskt gamingheadset helt enkelt.

Designen och materialet är en matt svart och påminner lite om "stealth"-flygplan och är väldigt stilrent. Kåporna är rejäla och sitter bekvämt på huvudet. Det som kan anmärkas på är att dom är något tunga, men samtidigt ger det en högre känsla av kvalité så det är en smaksak vad man prioriterar.

Ljudmässigt så känns det som att dom levererar i par med motsvariga gamingheadsets i samma prisklass och helt klart värda att ta en närmare titt på om du är på jakt efter nya lurar.

 

Mionix Nash 20

/produkt/6606990/mionix-nash-20-headset

Bilderna hittar ni här: Facebook | Google+