Unboxing: Klipsch KMC 3


Vi tittar vidare på portabla högtalare. Den här gången har vi en större variant på bordet, nämligen Klipsch KMC 3.

Att kalla den portabel är väl något av en halvsanning då den är riktigt rejäl med sina 43 cm i bredd, 18 cm i höjd och 3.5 kg vikt. Kanske inte riktigt något som man släpar med sig i väskan varje dag, men fördelen är att den levererar ett helt annat tryck än vad de mindre portabla högtalarna gör och att den dessutom har en uteffekt på totalt 130W.

Du kopplar in din dator, telefon eller surfplatta via antingen Bluetooth (som givetvis har stöd för högupplösta ljud codecen AptX) eller via en vanlig 3,5 mm-kabel som också ingår. KMC 3 är extremt lätt att starta upp och om man någon gång tidigare använt högtalare eller headset med Bluetooth så ska det inte vara några problem överhuvudtaget.

Det medföljer även en enklare fjärrkontroll som du kan höja/sänka volymen, play/pause, byta låtar samt stänga av och på högtalaren med. Batteri till fjärrkontrollen följer också med.

Värt att notera är att det medföljer en nätadapter med KMC 3. Men den har inget inbyggt batteri och kräver därför 8st ”D”-cells batterier. Fullt laddade batterier ger dig en batteritid på upp till 26 h!

Vi skulle säga att det här är en högtalare som man kan ta med sig vid några enstaka tillfällen men som passar primärt på altanen, i sommarstugan eller husvagnen där man kan ha den inkopplad med nätadaptern.

Klipsch KMC 3 Bluetooth Music Center - Alla färger
/kampanj/1624/klipsch-kmc-3

Klicka här för att komma till bilderna: Facebook | Google+