”Tjejerna vann överlägset i Gamegune – De äger!”Målsättningen var redan före turneringen att vinna. Vilket BMG CS:GO Ladies också gjorde. Inets lag BMG i GC:GO har gjort det igen.

– Det var såklart kul att vinna, det är det alltid! Men denna gång var det lite enklare än det borde vara. Vi kände hela tiden vårt övertag. Den "jämnaste" kartan var Nuke i finalen där vi släppte 9 rundor efter en 14-1 halva, säger lagkapten Julia ”juliano” Kiran.

– Vi på Inet är otroligt stolta över framgången, tjejerna vann överlägset och de äger! Som sponsor kan det inte bli mycket bättre än så här, säger Johan Wahlberg, marknadschef på Inet.

Efter att laget gjort sitt jobb och förtjänat vinstsumman på 5000 EUR firade de såklart.

– Alla i laget har gjort ett riktigt bra jobb under hela turneringen. Efteråt gick vi på restaurang och firade sedan vidare på hotellet.

Nästa turnering som planeras är ESWC som går i Paris 29 oktober till 2 november där tjejerna går in i turneringen som regerande mästare.

– Om inget annat dyker upp på vägen så blir ESWC nästa tävling. Men nu tar vi det lite lugnt ett tag, sen så kör vi igång igen. Till denna turnering satsar vi på att vara ännu mer överlägsna, det är en bra målsättning. Och det ska bli spännande och se vilka lag som dyker upp, vi vill ju såklart försvara vår förstaplats från förra året, säger Julia ”juliano” Kiran, lagkapten för BMG CS:GO Ladies.