Unboxing: HyperX Cloud Gaming Headset


HyperX har inlett ett samarbete med QPAD och lanserat en egna hörlurar: HyperX Cloud Gaming vilket i grund och botten är ett QH-90 fast med nytt utseende.

När QPAD lanserade sina två modeller i fjol, QH-85 och QH-90, som har öppna respektive stängda kåpor så blev dessa en direkt succé. För första gången har man lyckats kombinera både bra ljud med en hög känsla av kvalité för under 1000 kr.

HyperX har helt enkelt utgått från QH-90, gjort en ny design och slängt på lite extra tillbehör. Då designen ändå skiljer sig så pass mycket från QH-90 så välkomnar vi det här och gillar att det finns fler alternativ till ett riktigt bra headset. Att du sedan får både extra muffar i sammet samt en flygplansadapter är givetvis inget som skadar heller.

Ljudet i dessa hörlurar är mycket bra och står sig faktiskt väl mot till och med renodlade "hifi-hörlurar" i samma prisklass. De fungerar lika bra till musik som till spel och tack vare att mikrofonen är löstagbar så kan man utan problem använda dessa till att lyssna på musik på stan.

Det som skulle kunna vara bättre är mikrofonen vilken levererar klart godkänt ljud, men kanske något i underkant mot vad man skulle förvänta sig tack vare den höga bygg- och ljudkvalitén i övrigt.

Allt som allt så är HyperX Cloud Gaming ett headset som vi varmt kan rekommendera till dig som är ute efter ett nytt headset.

HyperX Cloud Gaming Headset
/produkt/6607051/hyperx-cloud-gaming-headset  

Bilder hittar du här: Facebook | Google+