Unboxing: Aerocool DS Cube


Aerocool DS Cube är en serie färgglada datorlådor som storleksmässigt hamnar i "mellansegmentet" och är väldigt flexibel att bygga i.

Först när man packar upp DS Cube så är det för en sekund lite förvirrande vilken sida det är som ska vara "upp". Att ha av/på-knappar och USB-hub på ovansidan är inget ovanligt med designen och placeringen av dessa på DS Cube gör att det känns som de borde vara på framsidan snarare än på ovansidan.

Både in och utsidan på DS Cube är väl genomtänkt där du kan t ex plocka bort både fram- och ovansidan för att enkelt komma åt alla komponenter vid installation. Trots sitt kompakta format så finns det plats för långa grafikkort och Aerocool skickar generöst med 2st fläktar på 200mm samt 120mm. På ovansidan finns det 2st plats för 120/140mm vilket lämpar sig perfekt för t ex slutna vattenkylningssystem.

Sammanfattningsvis kan vi säga att DS Cube är en liten och väldesignad datorlåda som finns i ett flertal spännande färgkombinationer samt även med eller utan fönstersida.

Aerocool DS Cube
/produkt/6911779/aerocool-ds-cube-svart-vit

Alla bilder hittar du här: Facebook | Google+