Unboxing: Gamdias EREBOSGamdias EREBOS är en gamingmus som kommer med lite fler möjligheter och funktioner än vad som vi normalt ser på gamingmöss.

Tack vare tre stycken magnetiska sidopaneler som enkelt kan bytas ut så kan man förändra musens fysiska mått och utseende förändras i upp till 9 olika kombinationer. Detta och lämpar sig ypperligt för dig som vill kunna testa på lite olika eller för den delen om du som är vänsterhänt.

Utöver sina 8 programmerarbara knappar så kommer EREBOS med en lasersensor på 8200dpi, har 4 st 5-gramsvikter som gör att man kan anpassa musen ytterligare efter dina sina behov samt även justerbar ljusstyrka på LED-belysningen.

Polling rates går att ställa in och anpassas från 125 Hz upp till 1000 Hz, musen har 256kb inbyggt minne för att spara profiler samt att och knapparna ska klara upp till 10 miljoner knapptryckningar. Och självklart är även kabeln sleevad.

Sammanfattningsvis kan vi säga att EREBOS är en bra mus för dig som antingen gillar att förändra och testa nya spelstilar, inte hittat en mus som känns "helt rätt" då du har så mycket valmöjligheter eller om du för dig som är vänsterhänt då det är en av få gamingmöss idag som går att få helt "vänsterjusterad".

Gamdias EREBOS Laser
/produkt/6102192/gamdias-erebos-laser-mouse

Bilder hittar du här: Facebook | Google+