Tjejerna åker dit för att vinnaInets CS:GO-lag BMG återvänder nu till Frankrike för att försvara sin segertitel från förra årets ESWC, Electronic Sports World Cup, och de är tunga favoriter att ta hem turneringen. När de kommer hem väntar utmaningar i CS:GO shoot outs mot kunderna i Inets butiker.

– Alla i laget är sjukt motiverade och har tränat non stop under 11 dagars boot camp. De har vunnit alla turneringar hittills så allt talar för att de kommer att vinna nu också vilket vi självklart hoppas på, säger Johan Wahlberg, marknadschef för Inet.

– Vi känner oss säkra på vårt spel och att vi har en högre nivå än de flesta andra lagen, så vi tror på seger i turneringen. Vi lägger ner mycket tid på att spela ihop och fokuserar på speltid, struktur och kommunikation vilket är nödvändigt för att växa som lag, säger lagkapten Julia ”juliano” Kiran. BMG CS:GO Ladies: Julia Kiran (juliano), Zainab Turkie (zAAz), Therese Petersson (lillsan), Irene Sanchez (iRene) och Sonia Garcia (Sonia) ESWC spelas 29 okt till 2 nov i Paris.

http://www.eswc.com/