Unboxing: Logitech G402 Hyperion Fury


Logitech’s G402 Hyperion Fury är världens snabbaste gamingmus och det märker man snabbt!

Musen har 8 programmerbara knappar du kan växla mellan 250 DPI till 4000 DPI i fyra steg, den har en inbyggd 32-bitars arm-processor med 1 ms rapporteringsfrekvens samt avläsningshastigheter över 500 IPS. Vilket gör denna mus till ett riktigt prestandamonster.

Det första man tänker på är att man får ställa ner känsligheten ganska lågt, speciellt om man är en person som föredrar att vara över hela musmattan och arbeta.

Vad vi märkt efter att ha spelat ett tag är att om vi behöver vända oss 180 grader för att ta fienden bakom, gör musen detta i en rak linje, alltså även om vi inte drar musen linjalrakt på musmattan gör den det i datorn, vilket gör att man lätt får "HS" då siktet stannar kvar i huvudhöjd.

Logitechs mjukvara gör det också möjligt att ställa in musens känslighet i fyra steg, först är det dom tre stegen som du med dom två främre knapparna ställer upp och ner. Personliga favoriten är den knappen som sitter där höger tumme placeras, håller du inne denna får du lägst känslighet enligt det dina egna inställningar, perfekt när du sitter med krypskyttegevär till exempel.

Slutligen kan vi säga att vi varmt rekommenderar denna mus till dig som spelar mycket FPS spel, som vill ha ett snabbt sikte samt uppskattar att höja och sänka känsligheten aktivt, samt om du föredrar du att röra på musen väldigt lite på musmattan för att göra stora drag i spelet så kommer du att uppskatta denna mus enormt.

Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse
/produkt/6607094/logitech-g402-hyperion-fury-gaming-mouse-logitech-t-shirt-pa-kopet-varde-199kr

Bilderna hittar du här: Facebook | Google+