Unboxing: MSI Z97S SLI Krait EditionZ97S SLI Krait Edition skiljer sig lite från vad vi normalt brukar se från MSI när det gäller design och funktion. Istället för ett färgtema i rött och svart med drakar som i sin GAMING-serie eller den starka gula färgen som i sin MPOWER-serie så är Krait Edition helt enkelt svart och vitt.

Vitt och svart är ett återkommande färgtema för datorkomponenter och går att hitta bland allt från CPU-kylare och nätaggregat till RAM-minne och sleeving, men just moderkort har legat efter och det är där som MSI vill fylla en lucka med Krait Edition. Och istället för att vara fullspäckad med features så har MSI valt att fokusera på de allra viktigate. På så vis kommer de ner i en mycket mer attraktiv prispunkt mot vad vi brukar se för "specialversioner" av det här slaget.

Top features:
- Military Class 4
- Stöd för M.2
- SATA Express
- Fullt stöd för 2-Way SLI™ och Two-Way Crossfire™

Krait Edition har även stöd för MSI OC Genie 4 vilket är verktyg som underlättar för dig som på ett enkelt sätt vill överklocka din dator och enkelt byta mellan olika lägen genom förinställda presets.

Vi gillar att Krait Edition är ett moderkort som är mer rakt på sak utan en massa "onödiga" finesser. Vi gillar också att vi ser en sådan här specialdesign på en prismässig instegsnivå som gör att de som vill bygga en mer stilren dator med ett enhetligt färgtema så behöver man inte lägga ut massvis av pengar eller modifiera komponenterna själv.

MSI Z97S SLI Krait Edition
/produkt/1902787/msi-z97s-sli-krait-edition

Bilderna hittar du här: Facebook | Google+