Unboxing: Rocki PlayRocki Play är en trådlös mediespelare som du kopplar direkt till din befintliga ljudanläggning, aktiva högtalare eller hörlurar. Du kan sedan antingen spela upp lokal musik från din surfplatta eller telefon, eller koppla appen direkt till olika streamingtjänster. I dagsläget finns det stöd för SoundCloud, Deezer och Last.fm.

Att installera en Rocki Play tar mindre än 5 minuter. När du startar din Rocki Play kör den igång i hotspotläge, vilket innebär att den startar ett eget trådlöst nätverk. Via appen startar du sedan en sökning efter Rocki Play:ens trådlösa nätverk, och när uppkoppling har skett får du möjlighet att namnge din Rocki play samt skicka över login-uppgifter till ditt trådlösa nätverk. När du gjort detta, startar Rocki Play:en om sig, och du är redo att streama din musik!

Själva streamingtjänsten är väldigt smidig, och du hittar lätt dina lokala filer och låtar via streamingtjänsterna i den dedikerade appen. Här kan du även välja vilken Rocki Play du vill spela upp på om du har flera i ditt nätverk. Det är väldigt lätt att skapa spellistor som blandar lokala filer med streamingtjänster, vilket är väldigt skönt för oss som använder SoundCloud och liknande dagligen! Formatstödet ligger på FLAC, AIFF, MP3 och WAV, och vi har inte haft några problem med någon av de filer vi testat.

Enligt Rocki är även stöd för Spotify Connect under utveckling, något som vi verkligen ser fram emot! Man kommer då använda Rocki Play som en mottagare för Spotify, och all musikuppspelning sker i det läget via Spotify Appen. Rocki har varit väldigt snabba med uppdateringar håll utkik på deras hemsida för senaste nyheter och funktioner!

Är du ute efter ett smidigt sätt att spela upp hela ditt musikbibliotek trådlöst till ett eller flera rum tycker vi Rocki Play är ett utmärkt alternativ! Med ett gediget formatstöd och det inbyggda batteriet fungerar den lika utmärkt hemma som på grillfesten.

Rocki Play
/hitta?q=rocki+play   

Bilderna hittar ni här: Facebook | Google+