Unboxing: Qpad 8K Pro Gaming Optical Mouse RGBKlo-, handflate- eller fingerspetsgrepp? I datormus-djungeln är valen i stort sätt oändliga. Vi har klämt och känt på den prisbelönta 8K Pro Gaming Optical Mouse RGB från välkända Qpad. Häng med på en unboxing för att undersöka om det här är musen för er.

Svenska Qpad har länge tillverkat populära datortillbehör. Deras möss, hörlurar, tangentbord och musmattor är alltjämt populära bland många gamers ute i stugorna. Senast ut bland deras spelmöss är uppföljaren till Qpad 5K, nämligen Qpad 8K Pro Gaming Optical Mouse RGB.

Som namnet på musen avslöjar handlar det om en optisk sensor, närmare bestämt Pixart 3310, som kombinerats med en 32-bitars ARM processor för att skapa en felfri 1-1 avläsning utan inbyggd acceleration. Musen har även 128kb inbyggt minne för möjlighet att spara olika profiler direkt på musen, Omron brytare med en livstid på 20 miljoner knapptryckningar och RGB-belysning som kan styras i den tillhörande mjukvaran.

Precis som sin föregångare så är designen det ergonomiska femfinger-greppet, en variant av handflate-greppet där samtliga handens fingrar vilar på musen. Huruvida detta är något man föredrar är upp till var och en, och vi rekommenderar alla som har möjlighet att komma förbi en av våra butiker och testa musen innan köp.

När det gäller prestanda på musen finns det inget att klaga på. Den har utan minsta problem klarat av allt vi har använt den till, från intensivt spelande till allmänt surfande, och vi har inte märkt av några felläsningar eller hack. Musen glider även riktigt bra på den tyg-musmatta vi använt.

Qpad 8K Pro Gaming Optical Mouse RGB är en riktigt skön spelmus med grym byggkvalité och en sensor av högsta klass. Intresserade rekommenderas starkt ett besök i någon av våra butiker för en närmare titt.

Qpad 8K Pro Gaming Optical Mouse
http:///produkt/6101920/qpad-8k-pro-gaming-optical-mouse-rgb

Se alla bilder här:Facebook