Servicetekniker - Inet, Stockholm

Vårt uppdrag till dig

Till vår butik i Barkarby söker vi nu en riktigt kompetent, erfaren och driven servicetekniker. Du kommer arbeta i huvudsak i vår nya butik i Barkarbyt, som även kommer att bli din utgångspunkt då tjänsten även kan omfatta installationer och servicearbeten ute på plats hos våra kunder.


Din profil

Du som söker måste vara social, engagerad och drivas av att ge förstklassig service åt våra kunder. Vi söker dig med erfarenhet och framför allt är du en problemlösare som ser möjligheter och är inte rädd för att ha flera bollar i luften. När det gäller den senaste tekniken och hårdvaran har du stenkoll på vad som händer och vad som gäller på marknaden just nu. Du är extremt effektiv och engagerad och jobbar alltid under strukturerade former. Vi behöver en erfaren tekniker som är van med kundkontakt och att förklara lösningar på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.


Vi ser framför oss en sökande som känner sig trygg med att ta sig an vilket IT-relaterat problem som helst och hitta lösningar. Du är med andra ord självgående när det gäller att reparera datorer, och har du redan arbetat med några av de andra arbetsuppgifterna är det meriterande.


  Vi erbjuder dig

 • Ett varierande och utmanande arbete i en spännande miljö där du får friheten att utveckla dig själv och bli en del av Inets team av kunniga och glada medarbetare
 • Att få arbeta med den senaste tekniken och produkterna i en spännande bransch.
 • Vara med i en växande organisation som alltid strävar efter att vara marknadsledande när det gäller att leverera service i världsklass.
  • Varaktighet/Arbetstid/Tillträde

   Heltid, provanställning 6 månader.

   Arbetsplats

   Inet Barkarbyt, Stockholm

   Ansökan

   Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum, 2019-02-20.
   Tillträde enligt överenskommelse.
   Vi tar endast emot ansökan via e-post: ansokanr@inet.se
   Märk din ansökan "Servicetekniker" i ämnesraden.