Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

2015-12-04 - "Bäst för fjärde gången i rad"


Pricerunners besökare utser Inet till Årets e-handlare ännu en gång

Återigen har konsumentrecensioner hos Pricerunner lyft fram Inet till Årets e-handlare i kategorin datorprodukter. Det är fjärde året i rad som Inet tar hem titeln.

– Det här är överväldigande! Våra kunders omdömen är det vi lever för och att de som faktiskt handlar av oss berättar att vi ger dem en riktigt bra upplevelse och god service är fantastiskt roligt, säger Erik Wickman, vd för Inet


Datorhandlaren Inet har de senaste åren gjort rent hus i Pricerunners utmärkelse Årets e-handlare där kunder efter avslutat köp ger betyg på köpupplevelsen. Inet vinner för fjärde året i rad och utses till Årets e-handlare 2015 – Datorprodukter.

– Jag vill säga tack till alla som uppmärksammat och betygsatt oss via Pricerunner. Vårt mål är att hela tiden finnas tillgängliga för våra kunder med breda och djupa kunskaper om allt de behöver hjälp med. Kundservice är något vi arbetar med hela tiden. Nu ska vi göra vårt bästa för att förtjäna en femte titel.

Pricerunners utmärkelse Årets e-handlare bygger på att kunder direkt efter avslutat köp svarar på ett antal frågor om deras köpupplevelse. En vecka senare följs undersökningen upp och konsumenten får då bland annat svara på hur leveranstiden fungerat och hur eventuell kontakt med kundservice upplevts. I år ligger över 13 400 omdömen till grund för utmärkelserna i de 15 olika kategorierna.

–Det här ger oss ytterligare vatten på kvarnen att vi tänker och arbetar på rätt sätt. Vi är otroligt glada över att återigen få denna fina utmärkelse som vi är mycket stolta över, säger Erik Wickman, vd för Inet.

För ytterligare information
Erik Wickman, vd Inet, 0708-65 27 02, erik.wickman@inet.se  
Magnus Sjöbäck, presskontakt Inet, 0704-45 15 99, magnus.sjoback@inet.se  


Ladda hem pressmeddelandet här: PDF