Lager-/service - medarbetare Heltid, Inet Hötorget

Vårt uppdrag till dig

Till vår butik på Hötorget söker vi nu en riktigt kompetent, erfaren och driven medarbetare. Du kommer i huvudsak arbeta med inleverans av nya produkter samt felsökning och reparation av datorer och dess komponenter. Arbetet innefattar även att snabbt och smidigt kunna hjälpa våra kunder att välja de produkter och tjänster som bäst uppfyller deras behov. Ditt brinnande intresse för datorer, komponenter och datortillbehör är din plattform och du har inga problem med att förklara tekniska lösningar för våra kunder.

Din profil

  • Du är social, engagerad och drivs av att ge förstklassig service åt våra kunder. Du sätter alltid kunden i centrum och brinner för god kundservice. Varje kund ska känna att ett besök hos oss ger en upplevelse i absolut världsklass.
  • Vi ser att du har avslutade gymnasiestudier och minst två års arbetslivserfarenhet från detaljhandeln.
  • Du är en problemlösare som ser möjligheter och är inte rädd för att ha flera bollar i luften.
  • När det gäller senaste tekniker och hårdvaran har du stenkoll på vad som händer och vad som gäller på marknaden just nu.
  • Vidare är du drivande, ansvarstagande, handlingskraftig och har en allmän positiv inställning som gärna smittar av sig till dina kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig

  • Ett varierande och utmanande arbete i en spännande bransch där du får friheten att utveckla dig själv och bli en del av Inets team av kunniga och glada medarbetare.
  • Du blir en del av ett ungt expansivt företag med stora möjligheter att påverka och utvecklas.
  • Vara med i en växande organisation som alltid strävar efter att vara marknadsledande när det gäller att leverera service i världsklass.

Varaktighet/Arbetstid/Tillträde

Heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Inet, Barkarby, Stockholm

Ansökan

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum, 2019-09-21.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tar endast emot ansökan via e-post: ansokan@inet.se
Märk din ansökan "Medarbetare Barkarby" i ämnesraden.