Systemutvecklare Back-end

Vårt uppdrag till dig

Vi söker dig som hunnit starta din karriär som systemutvecklare, och som nu är redo för nästa steg i karriären. Hos oss kommer du få friheten att pröva dina egna idéer och vara med från idé till sjösättning inom alla våra system. Vi har kodat alla våra system själva och har full kontroll över, och fullt ansvar för, all systemutveckling – och därför äger vi också rätten att pröva vad vi vill och experimentera oss fram till nyskapande lösningar.

Som person ser vi gärna att du likt oss har en vårdslös passion för allt dator -och teknikrelaterat. Du håller dig uppdaterad om det senaste inom systemutveckling och har ett naturligt driv för egenutveckling. Det är meriterande om du uppskattar Star Wars och att du har löst en och annan Rubiks kub i dina dagar, men det är än mer meriterande att du har en skön inställning och att du passar in och trivs i vårt team. Vi ser gärna att du är mellan 20-30 år gammal och att du bor i eller i närheten av Göteborg.


Krav:

3-4 års arbetserfarenhet av:

- C#

- TSQL


Meriterande

- Asp.NET MVC

- WPF / WinForms

- .NET Core

- RabbitMQ / MS ServiceBus

- vb.NET / vb6


Så länge du brinner för det du gör och har en skön inställning inför att lära dig massvis med nya saker så kommer du passa utmärkt hos oss – så tveka inte på att söka!


Ansökan


Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum, 2020-05-01.


Tillträde enligt överenskommelse.


Vi tar endast emot ansökningar via e-post:[email protected]