Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

2018-09-04 - "Inet årets e-handlare 7 år i rad!"

Inet älskar kunderna – och kunderna älskar Inet. För sjunde året i rad tar datoråterförsäljaren hem Pricerunners prestigefulla utmärkelse Årets e-handlare – Datorprodukter, där användarnas helhetsbetyg på köpupplevelsen avgör vinnaren.

– På Inet lyssnar alla i organisationen på våra kunder och vi letar hela tiden efter nya sätt att förbättra mötet ur ett kundperspektiv. Nöjda kunder kommer tillbaka, även när mötet är på webben, säger Erik Wickman, vd Inet.

Pricerunner delar årligen ut pris till Årets e-handlare och nu vinner Inet för sjunde året i rad priset i kategorin Datorprodukter. Utmärkelsen bygger på att besökarna på Pricerunner.se sätter betyg på den totala köpupplevelsen hos olika återförsäljare samt omdömen från Mystery Shopper-undersökningar.

– När det kommer till kunskap och snabbhet särskiljer vi oss i branschen, vi har alltid det senaste inom teknik och datorer, välfyllda produktsidor, produktspecifikationer och bilder. Dessutom gör vi många videogenomgångar och guider som ger kunderna stöd i beslutsprocessen. Och så har vi våra medarbetare, tack vare dem lyckas vi hålla denna mycket höga kvalitetsnivå.

Hemsidan har senaste året fått flera kosmetiska uppdateringar förutom löpande optimering med att utveckla köpresan.

– Det ska vara enkelt för kunderna att göra rätt produktval. Vi fokuserar på att vara proaktiva i all kommunikation och tydliga med vad som gäller med exempelvis lagersaldon och leveransdatum. Det senaste året har vi fokuserat på att öka vår tillgänglighet och jobbar stenhårt på att korta svarstiderna ytterligare.

Tillgängligheten gör att kunderna alltid kan få hjälp via många olika kanaler, även efter ett köp.

– Konkurrensen i branschen är stenhård men vi är övertygade om att nöjda kunder kommer tillbaka även online. Vi ska fortsätta satsa på att erbjuda en kundservice i världsklass, tillsammans med att utöka sortimentet inom nya spännande områden med tydlig entusiastkoppling, säger Erik Wickman, vd Inet.

Ladda hem pressmeddelandet här: PDF|Word