Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

2019-04-12 - "Inet Årets e-handlare 2019"

Pricerunner belönar företaget för åttonde gången i rad

Inets utsatta mål är att alltid ge kunderna den bästa upplevelsen som bara är möjlig. Med kunniga och lyhörda medarbetare i kombination med riktigt grymma villkor har de verkligen fått gensvar, och kan för åttonde gången i rad titulera sig Årets E-Handlare i kategorin datorprodukter. Det är prisjämförelsesidan Pricerunner som står bakom tävlingen, där man både utgår från kundernas omdömen och egna anonyma undersökningar.

– Vi är fantastiskt glada och tacksamma att åter igen lyckas ta hem priset som året e-handlare, detta året var det extra spännande med mystery shopper momentet vilket verkligen återspeglar en faktiskt kundupplevelse och gör att själva utmärkelsen får ännu mer tyngd, säger Erik Wickman, vd på Inet.

Inet har under det gångna året flyttat sitt sortiment till ett nytt lager och infört fri frakt på alla produkter.

Så avgörs tävlingen

Det är sextonde året i följd som Pricerunner håller den här av användare avgjorda tävlingen. Urvalsprocessen går till som så: Först och främst är det kundernas upplevelser hos återförsäljaren man tar i åtanke. Dels genom recensioner på Pricerunners egna hemsida, men även genom en regelrätt omröstning.

Det tredje hjulet i tävlingen är köpupplevelsen. Här tar Pricerunner hjälp av så kallade mystery shoppers som besöker butikerna anonymt och analyserar upplevelsen. Något som också använts för att utse priserna för suverän service vi tidigare mottagit.

Direkt avgörande aspekter har bland annat inkluderat hur tillgänglig och engagerad kundservicen varit, hur försändelser hanterats och om det funnits ett miljötänk bakom verksamheten. Vinnande e-handlare har också en tydlighet som genomsyrar varje del av hemsidan.

Detta är också något som vd Erik Wickman trycker på:

– För oss står kunden i centrum i allt vi tar oss an. Det genomsyrar verkligen organisationen i helhet. Att motta utmärkelsen sporrar oss verkligen att utmana oss själva för att nå ännu högre höjder och lyckas ta hem priset även nästa år. Samtidigt ser vi årets pris som ett kvitto på att vi som organisation har gjort ett riktigt bra jobb!
Idag firas det med traditionsenlig tårta tillsammans med hela personalen, som kan sträcka på sig och vara lite extra stolta!

Pricerunners motivering till utmärkelsen

– Inet har mycket att stoltsera med. Hemsidan är enkel att navigera och beställa ifrån samt levererar snabbt. Det finns tydlig information med flera olika valmöjligheter och kundservice är både snabb och kunnig. Detta tillsammans med det där lilla extra i paket som sänds ut gör att Inet tar hem priset i sin kategori.

För ytterligare information
Erik Wickman, vd Inet, 0708-65 27 02, erik.wickman@inet.se

Klicka här för att ladda ner pressmeddelandet: