Kundklubb

Kundklubb

Välkommen till vår nya stora satsning här på Inet: vår egen Kundklubb! För att delta behöver du bara ha ett konto här på hemsidan och du får då direkt tillgång till vad vi ser som början på en annorlunda och rolig kundklubb.
Detta är startskottet på något riktigt roligt och spännande, mer funktionalitet och överraskningar kommer att lanseras kontinuerligt och skräddarsydda erbjudanden baserat på vilken nivå och antal achivments du erhållit kommer att komma.Din Avatar

Komponera din egen avatar som kommer fungera som ditt ansikte utåt här på Inet. Från början kommer du kunna justera allt från utseende, kläder och accessoarer från ett mindre utbud. Ett utbud som växer sig allt större ju fler achievements du tar hem på Inet.

Achievements

En achievement kan vara allt från att ha klickat hem ett visst antal produkter av en viss typ, till hur länge du varit kund hos oss. Ju fler achievements du tar hem desto mer IP belönas du med. Din totala mängd IP avgör sedan din nivå, där varje ny nivå belönar dig med nya delar till din avatar. Högre nivåer kommer också leda till diverse belöningar, så det är värt att sikta mot stjärnorna här.

Recensioner

Vi har uppdaterat hur recensioner fungerar här på Inet. Nu kommer varje användares Avatar och namn att synas intill deras recensioner. Tanken är att uppskattade recensenter ska kännas igen och belönas för sin ansträngning. Därför är det också möjligt att rösta på recensioner du tycker är särskilt hjälpsamma, eller rösta ner de mindre informativa.

Recensionerna med flest röster kommer ta plats högst upp på sidan, så kallade Topprecensioner.

Topplista

På topplistan kommer vi samla de användare som gjort bäst ifrån sig inom olika områden. Vem har tagit hem mest IP och liknande? Du kommer också kunna jämföra dig själv med toppkunderna här och se hur långt kvar du har till närmaste konkurrent.

Framtiden

Vår kundklubb är live nu, men det betyder inte att vi kommer sluta uppdatera den. Det finns en hel del nyheter att se fram emot bland annat särskilda exklusiva erbjudanden för medlemmar i kundklubben, nya föremål till din avatar och kanske även lite merch till ditt verkliga jag.

Vi är glada att komma igång med den här satsningen och hoppas ni är sugna att prova på allt det nya!