16-SUPER-serien

GeForce GTX 1660 SUPER

GeForce GTX 1660 SUPER är upp till 20% snabbare än den ursprungliga GTX 1660 och upp till 1,5 gånger snabbare än den tidigare generationens GTX 1060 6 GB. Med den prisbelönta NVIDIA Turing™-arkitekturen och det supersnabba GDDR6-minnet ger den superkrafter till dagens populäraste spel. Det är dags att du utrustar dig och skaffar SUPER.


Till produkterna

Turing-skuggteknik

Turing-skuggtekniken kan erbjuda dagens spel otroliga prestandaförbättringar med samtidig körning av flyttal och heltal, adaptiv skuggteknik och en ny enhetlig minnesarkitektur med två gånger större cacheminne än sin föregångare. Få 1,4 gånger högre energieffektivitet än föregående generation för en snabbare, svalare och tystare spelupplevelse.

Bildhastighet vinner spel

Battle Royale-spel kräver maximal bildhastighet. Få den konkurrensfördel du behöver med GeForce.


Nvidia Studio

Från idé till färdigställande.
Snabbare.

Skapa utan kompromisser. Studio kombinerar NVIDIA GeForce GPU:er med exklusiva NVIDIA Studio-drivrutiner som är utformade för att ge extra kraft till kreativa program. Lås upp dramatisk prestanda och tillförlitlighet – så att du kan skapa med fantasins hastighet.


GeForce Experience

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina GeForce-drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till ditt GeForce-grafikkort.

Nvidia Ansel

Med det här kraftfulla fotoläget kan du ta proffsiga bilder i dina spel som aldrig förr. Du kan nu fånga och dela med dig av dina mest briljanta spelupplevelser med SR- (super-resolution), 360-, HDR- och stereobilder med otrolig upplösning.

Sänd som ett proffs

Det bästa av två världar. GeForce GTX® 1660 SUPER™ har en dedikerad hårdvarukodare som gör det möjligt att spela och streama samtidigt, med överlägsen kvalitet. SUPER-grafikkort är optimerade för dina favoritprogram för streaming, så att din livestream kan upprätthålla en maximal prestandanivå.


© 2019 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience, GeForce GTX SUPER, GeForce RTX och NVIDIA Turing är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.

Produkter