Xplora Watches
pre-dk 126

Battlefield 2042

Battlefield™ 2042 är en förstapersonsskjutare som återvänder till seriens ikoniska totala krigföring. Anpassa dig och överlev i en nära framtid som förvandlats av kaos. Ge dig ut med din grupp och ta med en toppmodern arsenal till dynamiskt föränderliga slagfält med stöd för 128 spelare* på aldrig tidigare skådad skala med episk förstörelse.

RELEASE 19 NOVEMBER 2021

Köp nu

En värld som förvandlats av kaos

År 2042 har extremt väder och konflikter över resurser har förändrat den globala maktbalansen. USA och Ryssland står på randen till krig, medan en samling veteraner som inte återvänt hem bildar oberoende grupper kända som Task Forces. Kämpa för att forma framtiden på den här aldrig tidigare skådade krigsskådeplatsen.

128 spelare samtidigt

För första gången i Battlefields historia kan 128 spelare delta i det totala kriget samtidigt*. Det här enorma spelarantalet möjliggör helt nya spelmöjligheter och episka Battlefield-ögonblick. Nu mer än någonsin kan du känna intensiteten i storskaliga strider där allt kan hända.


*Stöds endast på Xbox Series X|S, PlayStation®5 och PC. Xbox One och PlayStation®4 är låsta till 64 spelare.

Vidsträckta och dynamiska miljöer

Få en ännu större känsla av spektakulärt, storskaligt krig på sju enorma kartor som skapats med en omarbetad designfilosofi. Varje slagfält har flera olika tydliga stridsområden som är placerade inom en enda spelyta, och det här extra utrymmet innebär mer variation och mer meningsfull fordonsmekanik – stridsvagnar har mer utrymme att köra runt på och stridsflygplan har mer luftrum att manövrera i. På de här kartorna får du uppleva ständigt föränderliga stridsvillkor och utmaningar. Anpassa dig till dynamiska händelser och katastrofer under striderna, till exempel sandstormar i Qatars öknar, en raket som avfyras från franska Guyanas rymdcenter och tornador som hotar Sydkoreas storstadsdjungel.

En toppmodern arsenal

Släpp lös din krigiska kreativitet med en komplett uppsättning toppmoderna vapen, fordon, jetplan, helikoptrar och helt ny utrustning som inspirerats av en nära framtid – år 2042. Kalla in Ranger, en robothund som är designad för krig, använd Syrette-pistolen för att återuppliva gruppmedlemmar från avstånd, förflytta dig med en änterhake för att nå nya platser, ta på dig en vingdräkt, skicka ut en spaningsdrönare och mycket mer..

Specialister

Välj roll på slagfältet och bilda skräddarsydda grupper med det nya specialistsystemet. Specialister är baserade på Battlefields fyra klasser och har en unik specialitet och egenskap – men resten av utrustningen är helt anpassningsbar. Att välja och utrusta en specialist gör att du kan skapa synergier i din grupp och ger er möjlighet att ta er an alla situationer i strid.

Nya säsonger, nytt innehåll

Du och communityt kommer att göra framsteg genom ett säsongssystem i Battlefield™ 2042 som kontinuerligt lägger till nya uppdateringar i spelet. Säsongerna har teman med nya berättelser och kommer med nytt innehåll, till exempel specialistsoldater, platser, vapen och fordon. De som vill ta sin resa i Battlefield™ 2042 längre kan köpa passet för år 1 och få fyra nya specialister, fyra battlepass och tre episka utseendepaket ("Blistered Earth", "Tempest" och "Cold Blood").

Visar 2 produkter
kr
-
kr

Visar 2 produkter