Vi servar din dator


Inet säljer datorer, komponenter och surfplattor i butik och på webben. Vi erbjuder dessutom en rad olika servicetjänster som förbättrar din dator. I alla våra butiker har vi serviceverkstäder med kunniga tekniker. Vår största serviceverkstad finns i butiken på Ringön i Göteborg.

Vi erbjuder professionell hjälp med felsökning, reparation och uppgradering åt både privatpersoner och företag.

Datorservice 299:-

Vid en datorservice rengör vi din dator, uppdaterar drivrutiner samt rensar datorn från skadliga filer och program. Vi ger dig även förslag på hur du kan få din dator att bli snabbare.

Felsökning 499:-

Vi felsöker din dator och ger ett kostnadsförslag på vad en eventuell reparation kan kosta.

Hjälp direkt på plats


Vi erbjuder våra kunder professionell hjälp av våra tekniker ute på plats eller via telefon. Vi kan hjälpa till med installationer av hårdvara, mjukvara, felsökning, nätverk och mycket mer. I dagsläget erbjuder vi tjänsten ”Inet på plats” i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uddevalla.

Inet på plats 349:-/tim*

Sedan 1 augusti inkluderas IT-tjänster i RUT-avdraget. Du som kund betalar därför nu endast halva avgiften för datorsupport i hemmet. Vi hjälper dig med allt från installation till felsökning.

Restid (upp till 30 min), parkering och trängselskatt ingår.
Tjänsten debiteras per påbörjad timma.

* Med RUT-avdrag.** (Utan RUT-avdrag: 699kr/tim)

** RUT-avdrag kan endast utnyttjas av privatpersoner och gäller IT-tjänster som innefattar installation, reparation och underhåll av datorer och andra enheter, kringutrustning, datorprogram samt enklare rådgivning och handledning på plats i hemmet. Inga tillkommande avgifter.