Inet Gaming - Spel

Till Inet GamingSe alla datorskolor


Vad är våra gamingdatorer utan spel att pressa dem med, våra konsoler utan titlar som håller oss inne om helgen? Inget. Oavsett vad du föredrar kommer vi alltid att försöka erbjuda spel som får dig att behöva ta ut extra semesterdagar eller som får dig att råka bli sjuk vid stora spelsläpp.

I denna del av gaming-guiden kommer vi hålla ögonen fokuserade på spelvärlden och hålla er uppdaterade på de mest spännande och trånade efter spel som rosar marknaden – och såklart, de som komma skall!

Spel vi lägger under “klassiker” är spel vi själva haft i sortimentet och som är tidlösa och högkvalitativa nog att aldrig bli inaktuella - dessa spel har varit både populära och väl mottagna av både publik som presskår. Har vi inte kvar dem i sortimentet ligger de kvar för att vi helt enkelt vill upplysa alla som läser om att det finns gamla klassiker väl värda att bli framgrävda ur lådorna därhemma!


Plattform

Playstation 4, Xbox One

Genre

Third-person shooter, Äventyr, Single-Player, Multiplayer

Utvecklare

Rockstar Studios

Red Dead Redemption 2

Våren 2018

GTA-skaparna Rockstar Studios släppte 2010 spelet Red Dead Redemption, ett spel som på riktigt visade upp hur bra ett spel kan göra sig i en westernmiljö. Den storslagna historian om det laglösa landet dit lyckosökare såväl som sorglösa sökte sig för att hitta de vidsträckta viddernas skatter innan civilisationen slått rot skall få en fortsättning. Under 2017 är det dags att ta reda på hur de laglösa klarar sig när vidderna ersätts av berg, dalar och floder och hur guldets skimmer lockar ut det värsta ur dem.

Beställ här:

Plattform

PC, PlayStation 4, Xbox One

Genre

Action-rollspel,Single-player, Multiplayer

Utvecklare

Capcom

Monster Hunter: World

26 Januari 2018 (EJ PC)

I en storslagen och levande värld, med än mer storslagna invånare, ges du fria tyglar att utforska de farligaste av platser och utmana de största av bestar, själv eller tillsammans med upp till tre vänner i co-op online. Det här spelet är en lekstuga fylld till bredden med galen action och minnesvärda stunder. Få utlopp för dina jägarinstinkter.

Beställ här:

Plattform

PC, PlayStation 4, Xbox One

Genre

Action, First-person Shooter, Single-player

Utvecklare

BioWare

Far Cry 5

27 Februari 2018

I den femte iterationen är paradisstränderna, savannerna och de storslagna bergsmassiven utbytta mot Montanas böljande gröna kullar och gudsförgätna invånare. Du spelar som en invånare i Hope County och du för ditt egna lilla inbördeskrig mot en militant domedagskult ledd av den fanatiska prästen Joseph Seed. Far Cry 5 ska vara öppet, actionpackat och alldeles, alldeles underligt.

Beställ här:

Plattform

PlayStation 4

Genre

Äventyr, överlevnad, skräck, Single-player

Utvecklare

Naughty Dog

The Last of Us: Part II

Obekräftat

Föregångaren blev utsedd till Årets spel av över smått osannolika 240 olika magasin, tidningar, akademier och recensenter och är också ett av de mest prisbelönta spelen genom alla tider.

Med uppföljaren hoppas PlayStation-exklusiva utvecklaren Naughty Dog, som även är kända för Uncharted-serien, bräcka den hjärtgripande föregångaren samtidigt som de vårdar sitt värdefulla arv vördnadsfullt.

Beställ här:

Plattform

PC, PlayStation 4, Xbox One

Genre

Action-rollspel, third-person shooter, Multiplayer

Utvecklare

BioWare

Anthem

2018

På en vacker och storslagen, men volatil, planet samlar sig människorna i stora högteknologiska fort för att skärma sig från de faror som väntar bortanför murarna. De få som vågar sig ut i det okända kallas Freelancers, och gör så i högteknologiska rustningar som ger dem en ärlig chans att överleva alla de bestar och robotar som lurar i vassen. Detta är ett öppet spel och den dynamiska världen delar du online med dina vänner, där målet är att beskydda mänskligheten och hitta bättre loot än den du spelar med.

Beställ här:

Plattform

PlayStation 4, Xbox One, PC

Genre

First-person Shooter, Survival horror, Stealth

Utvecklare

4A Games

Metro Exodus

2018

Tredje spelet i Metro-serien, baserade på Dmitry Glukhovskys böcker om att överleva i ett postapokalyptiskt Ryssland. Återigen handlar det om att rota fram resurser och bygga egna vapen för att ge dig själv en chans att överleva tunnelbanornas hemska överraskningar. De stora nyheterna är att vi nu kommer få röra oss fritt över stora områden, både ovan och under jord, i och utanför Moskva.

Beställ här: