Köp en Thin & Light Laptop idag få 650kr tillbaka*

Köp Office med din nya Thin & Light laptop och få ytterligare 200 kr tillbaka*

*Erbjudandet gäller mellan den 16 april och 6 maj 2018. Besök moneyback.microsoft.se för att se allmänna villkor.Så här fungerar det

  1. Köp en Thin & Light laptop (under 2 cm) med Windows S/Home/Pro och Intel-processor för minst 4000 kr mellan 16 april och 6 maj 2018 (gäller ej begagnade produkter).
  2. Köp Office tillsammans med din Thin & Light laptop inom samma tidsram och få ytterligare 200 kr tillbaka.
  3. Max 5 produkter per person/företag
  4. Du betalar fullt pris vid köpet och gör sedan anspråk på återbetalning.
  5. Anspråk på återbetalning ska göras mellan femton (15) och fyrtiofem (45) dagar efter inköpet.
  6. Anspråk görs genom att fylla i formuläret på moneyback.microsoft.se
  7. Vid anspråket behöver du ha en kvittokopia samt ett foto som visar streckkoden (inklusive EAN kod eller UPC kod) på förpackningen tillgängligt.
  8. När ditt anspråk är godkänt betalas pengarna ut till ditt bankkonto inom åtta (8) veckor.
Läs mer

Be You.

Dags att tänka nytt när du köper dator

Du får aldrig kompromissa med det du brinner för. Med det stora utbudet av bärbara datorer i Windows Premium Collection kan du hitta en modell som passar just dig – din vardag, ditt arbetsliv och din fritid.

Det finns en mängd olika variationer, utforska modellerna nedan för att hitta en som passar just dig.


Windows Ink

för Windows 10

Omvandla snabbt tankar till handling med Windows Ink. Fånga anteckningar i tankens hastighet, redan innan du loggar in. Omedelbar Inking-åtkomst från var som helst i Windows Ink-kompatibla program. Windows Ink är kraftfullt kopplat till Office för att enkelt göra ändringar, skapa innehåll och driva idéer framåt.


Få inspiration

till att hitta din Thin & Light laptop

HP Envy 13

Vem sa att behovet av en ultralätt enhet måste innebära begränsningar? Otroligt elegant men ändå utomordentligt stark och lätt. Den är tunn, snyggt formad och utrustad med den senaste hårdvaran för att ta sig an nästan allt du vill utsätta den för – och från nästan vilken plats som helst. Att du dessutom får fantastiskt bra ljud med de inbyggda Bang&Olufsen Play högtalarna är bara en av många fördelar med den här datorn.

Läs mer om HP Envy 13

Lenovo Ideapad 720S

Fjäderlätt teknik när den är som allra bäst! Lenovo Ideapad 720S har en lyxig finish i aluminium, ger dig blixtsnabb laddning, extra lagringsutrymme och revolutionerande anslutningsmöjligheter – och är fortfarande häpnadsväckande lätt. Den specialanpassade skärmen har en krispig detaljrik kvalité som förbättrar din filmupplevelse. Med IdeaPad 720S har en du en portabel biograf var du än är.

Läs mer om Lenovo Ideapad 720S

ASUS Zenbook Flip S UX370

Jag vill ha möjligheten att vara min egen chef och ha friheten att göra precis det jag vill, när jag vill. Det var därför jag startade mitt eget företag där jag skapar reglerna. ASUS Zenbook Flip S är perfekt för mig då den hjälper mig göra mina uppgifter precis så som jag vill. Med 360°-flip display, kan jag jobba flexibelt och titta på 4k videos på YouTube, som nästan får mig att känna mig som att jag är i naturen, när jag är på mitt café.

Läs mer om ASUS Zenbook Flip S UX370

Surface Pro

För mig handlar kreativitet om frihet. Jag lever efter den filosofin när jag arbeter med min design på min Surface Pro. Med den lätta vikten kan jag enkelt bära runt den i min studio eller ta med den till ställen jag känner mig mest inspirerad. Förövrigt är den så kraftfull att jag kan arbeta i flera kreativa program samtidigt. Det är därför det är mitt favorit-verktyg i arbetet.

Läs mer om Surface Pro