ZenBook Deluxe

En laptop kan vara mer än en dator. Det kan vara ett elegant hantverk du bär med dig som en accessoar, ett statement som drar blickarna till sig. ZenBook Deluxe är allt detta och mer. Genom genialiskt ingenjörskap och enorm fingertoppskänsla har ASUS skapat en kompromisslös dator som ger dig all kraft du behöver till vardagen i ett mer högklassigt format än någonsin.

Oavsett om du ska på ditt livs viktigaste möte, till fiket för att skriva din nästa novell eller ut på resande fot så är ZenBook Deluxe, med sitt smidiga format, långa batteritid, oemotståndliga yttre och pålitliga inre, ett givet val. Unna dig själv det bästa, helt enkelt.

Upp till

9 timmars

batteritid


Fingeravtrycksläsare

ZenBook

ZenBook är pris, prestanda och elegans i balans. Det här är måttstocken för en modern laptop. Här får du de senaste teknikerna och lång batteritid i ett stilfullt yttre skapat med hög precision och högkvalitativa material. Det här är en laptop för dig som vill ha all kraft och pålitlighet för vardagen och mer – essensen av allt en studie-, vardags- eller arbetsdator behöver vara, men i ett mer attraktivt format än någonsin tidigare.


Vackra IPS-paneler

En kabel till allt

USB-C

ZenBook Pro

Modellserien för dig som ställer lika höga krav på prestandan som på det yttre. De här är riktiga arbetsstationer utformade som smidiga designerdatorer. Du får fyrkärniga och kraftfulla Intel-processorer ihop med kompetenta diskreta grafikkort från NVIDIA, en symbios ämnad de mest tungdrivna av sysslor. För att ge dig de bästa förutsättningar för högkvalitativt arbete utrustas de också med vackra och färgsäkra IPS-paneler. Den oanade kraften till trots är alla ZenBook Pro både tunna och lätta, och är du en kreatör, inspiratör eller en gamer med klass och på resande fot är detta datorn för dig.

Thunderbolt 3

100%

sRGB

ZenBook Flip

Är din vardag spännande, föränderlig och flexibel behöver också din dator vara det, och ZenBook Flip är datorn som anpassar sig efter dig istället för att sätta gränser. Med 360°-gångjärn och pekskärm kan du enkelt omvandla laptopen till en surfplatta eller ett presentationsverktyg när du så vill. Istället för att använda ett anteckningsblock, en laptop och en surfplatta räcker det med ZenBook Flip. Skapa, anteckna och njut av flexibiliteten – allt i lövtunt och lätt format som gör den naturlig att alltid bära med sig.

Dess format till trots huserar den ändå all vardagskraft du behöver, med en 7:e generationens Intel-processor, IPS-paneler och USB-C är du redo både nu och i framtiden.


360°

vridbar design

Upp till

12 timmars

batteritid

ZenBook PURE

Vill du att din ZenBook ska vara lika ren och strömlinjeformad på insidan som den är på utsidan ska du välja en PURE-modell. Med PURE får du Windows i äkta originalutförande, utan några störande och oönskade applikationer förinstallerade. Med ett tomt blad kan du anpassa datorn just för dig och du kan luta dig tillbaka och njuta av bristen på bloatware.