Du ställer kraven

en Modern PC möter dem

En Modern PC är för dig som vill ha valfriheten att göra vad du vill – utan att kompromissa. För att göra det enkelt att hitta datorn som passar just dig har vi lyft ut de häftigaste funktionerna som du kan hitta hos en Modern PC. Är det något du faller för och som du känner är för dig så har vi på varje produktsida listat vilka funktioner just den modellen har. Oavsett modell finns det något för dig – och varje modell har något för alla.

Batteritid

Med en bärbar dator vill du kunna arbeta vart du vill – och så länge som möjligt utan att behöva tänka på vart närmsta eluttag finns. En Modern PC ska kunna låta dig arbeta, spela eller titta på video hela dagen.

För att göra det enkelt att hitta en som kan det har vi satt ett minimumkrav på upp till 8h effektiv batteritid för att laptopen skall få räknas som en Modern PC.

IPS-skärmar

Oavsett vad du gör på datorn förtjänar du att få se det på vackrast möjliga sätt – därför har vi lyft fram IPS-panelerna som standarden för en Modern PC. Med dessa skärmar får du breda betraktningsvinklar och rika färger som visas på rätt sätt.

Oavsett om du spelar, kollar på film eller redigerar kommer du alltid häpnas av hur vackert allt blir på en IPS-skärm – och med IPS vet du att du alltid får en bra skärm som gör det njutbart att sitta vid datorn.

Prestanda

Hos Windows-datorer hittar du marknadens bästa prestanda – oavsett vad du gör. Tack vare de senaste Intel-processorerna finns inga ouppnåeliga mål, bara ren och skär kraft som fortsätter leverera.

Om du spelar spel och redigerar erbjuds också datorer med dedikerade grafikkort – så att du alltid är redo för en runda eller för att skapa, vart du än är. Alla moderna PC kommer också utrustade med SSD-hårddiskar – långa laddningstider är ett minne blott.

2-in-1
Tudelad

För dig som vill ha kraften hos en PC, men som vill kunna välja att använda den som en laptop med tangentbord eller som en separat surfplatta, finns det tudelade laptops. Luta dig enkelt tillbaka i soffan och lämna tangentbordet på soffbordet när du bara vill surfa, och koppla på det igen när det är dags att arbeta.

2-in-1
360°

Om du vill kunna använda din PC både som laptop och som surfplatta närsomhelst finns 360-modeller som gör det möjligt att enkelt vika datorn till den form som passar tillfället bäst - och du har alltid tangentbordet med dig, för när du behöver skriva. Ett mångsidigt val för en mångsidig vardag.

Windows Hello

Framtiden är kommen – du behöver inte längre skriva in ditt lösenord, det räcker med en blick, ett leende eller ett fingeravtryck för att logga in på datorn.

Säkerheten hos Hello är i absoluta toppklass – teknikerna som används är desamma som används hos stora företag.

Touch-skärm

Framtiden går att ta på – och vi vill att du ska ha möjligheten att välja om du vill använda tangentbordet eller skärmen för att skriva, eller att använda muspekaren eller dina fingrar för att navigera i datorn.

För att göra det mer strömlinjeformat än någonsin har Windows noga anpassats för att sömlöst fungera med datorer både med och utan touchskärmar – på så sätt kan du alltid interagera med din dator på det sätt som känns mest naturligt för dig.